Jump to content
AMD

колектор

Recommended Posts

Свържи се с доктор Омбре и питай кога ще има време да ти обърне малко внимание:P само дето нямам актуален телефон :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji
ми нямам думи,това имах предвид и аз но каде да си намеря такъв маистор като тоя пи4
ами пиши му едно ЛС може и той да ти го монтира срещу известно заплащане :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Операцията на 2 коли сме я правили /едната е моята/, обаче 6ти генрации. Пък по твойта снимка това на 7ма ми мяза. Колекторите вероятно ще са взаимозаменяеми , обаче разните му там датчици и дросела не съм запознат как седят. Ако някой от по-разглобяващите форумци е бъзикал 7ма и знае някви особености ще е полезно . Иначе мераклии да праим тунинг ще се намерят :unsure: .... аз , Manniakk , Redpower , Misho ... както и 1net , ама той с такива дреболии не се занимава :P . Има и други , но не смея да ги изброявам без разрешение , че не знам доколко би им се занимавало :rolleyes: ... който иска да се обажда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Започни с едни изпускателни колектори. А пък ако дойдеш на някоя седмична среща може и да метнем едно око на датчиците кое как е. Те всички хонди имат бройка датчици .... въпроса е кое къде седи .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

ако двг е d серия има шанс да станат тия от d16 обаче трябва да се видят дупките на главата и дросела дали се фащат по същия начин. Иначе те датчиците и да са различни колектора е само 1 желязо в общи линий

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...