Jump to content
ecs

Малко помощт

Recommended Posts

Не точно проблем но от скоро имам колата на далаг пат ми дава кам 8 разход с добро каране... само градцко ми качва на 10.5л/100км днес пак пробвах с по умерено каране 50 градцко 50 изван... с не повече от 120 свалих е на 10 дет са вика закова сменил сам свещи сега сам с Денсо... но тук из старите теми прочетох че за гас с по голямо топлинно число... трябвало да са някои ако е тествал или пробвал моля да сподели... утре смятам да резна катализатору ;) иначе на бензин нема проблем рита здраво или поне аз така мисля парвата хонда ми е ;) мисля за газови инжектори да и сложа.. ако изпаднат на танкана...Оп забравих да кажа с д15B7 ми е дзвера.. на 152 хил км.. показва километраж но е баран сменях табло цяло щото някои хора са барали... дет не трябва...

Редактирано от ecs

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе аз не карам на газ,но мисля че трябва да имаш малко по голям луфт на свещите.пробвай мисля че ще стане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

по каталог е 0,9-1мм колко повече да е особено с наближаването на зимата не бих го препоъчал по-голямо увеличение ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско ;) и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско ;) и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2

смени газстанцията преди това

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сменях ;) пак същото си е.Когато ми даваше 10 разход зареждах на лукойл в дружба, но реших че не би трябвало да дава такъв разход и реших да смена на омв пак в дружба, но ми се стори малко невъзможно за изминати 100 км да ми вкарат 15л.газ в бутилката.Както и да е покарах още 100км. и реших да заредя на лукойл-а близо до тих труд - и там пак 15л. газ ;) дайте съвет за някоя качествена газстанция около дружба. Айде стига толко че разводнихме доста темата на колегата. Надявам се да не се сърди! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сменях ;) пак същото си е.Когато ми даваше 10 разход зареждах на лукойл в дружба, но реших че не би трябвало да дава такъв разход и реших да смена на омв пак в дружба, но ми се стори малко невъзможно за изминати 100 км да ми вкарат 15л.газ в бутилката.Както и да е покарах още 100км. и реших да заредя на лукойл-а близо до тих труд - и там пак 15л. газ ;) дайте съвет за някоя качествена газстанция около дружба. Айде стига толко че разводнихме доста темата на колегата. Надявам се да не се сърди! ;)
нема проблем не се сърдя ... много е важно на колко атмосвери те зареждат... зимата и лятото сместа на газста е различна лятото е 50/50 пропан и бутан зимата е 60/40.... под 8 атмосвери зареждане на газстанция жлиза по малко газ.... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На лукойл-а незнам, но на омв-то беше на 11 атмосфери. Днес проверих за течове на газ но не намерих такива, а под капака се усеща мириса.Реших да пробвам друго сега - сутрин да я пала на бензин и след като позагрее малко тогава превклювам на газ, защото ме съмнява че и от това може да ми дава такъв разход -> сутрин -> студено -> газта не се изпарява както трябва и влиза течна почти. Някъде бях чел че при студен двигател разхода може да достигне и до 30/100. А м/у другото днес погледнах чек-а на ECU-то и присветкаше диода на около 2-3 сек може да е имало и няква грешка незнам....

Редактирано от QuickSilveR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...