ecs 0 #1 Публикувано 21 Септември, 2007 (Редактирано) Не точно проблем но от скоро имам колата на далаг пат ми дава кам 8 разход с добро каране... само градцко ми качва на 10.5л/100км днес пак пробвах с по умерено каране 50 градцко 50 изван... с не повече от 120 свалих е на 10 дет са вика закова сменил сам свещи сега сам с Денсо... но тук из старите теми прочетох че за гас с по голямо топлинно число... трябвало да са някои ако е тествал или пробвал моля да сподели... утре смятам да резна катализатору иначе на бензин нема проблем рита здраво или поне аз така мисля парвата хонда ми е мисля за газови инжектори да и сложа.. ако изпаднат на танкана...Оп забравих да кажа с д15B7 ми е дзвера.. на 152 хил км.. показва километраж но е баран сменях табло цяло щото някои хора са барали... дет не трябва... Редактирано 21 Септември, 2007 от ecs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #2 Отговорено 21 Септември, 2007 абе аз не карам на газ,но мисля че трябва да имаш малко по голям луфт на свещите.пробвай мисля че ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #3 Отговорено 21 Септември, 2007 по каталог е 0,9-1мм колко повече да е особено с наближаването на зимата не бих го препоъчал по-голямо увеличение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #4 Отговорено 21 Септември, 2007 Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 21 Септември, 2007 Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2смени газстанцията преди това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #6 Отговорено 21 Септември, 2007 Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2смени газстанцията преди товасменях пак същото си е.Когато ми даваше 10 разход зареждах на лукойл в дружба, но реших че не би трябвало да дава такъв разход и реших да смена на омв пак в дружба, но ми се стори малко невъзможно за изминати 100 км да ми вкарат 15л.газ в бутилката.Както и да е покарах още 100км. и реших да заредя на лукойл-а близо до тих труд - и там пак 15л. газ дайте съвет за някоя качествена газстанция около дружба. Айде стига толко че разводнихме доста темата на колегата. Надявам се да не се сърди! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ecs 0 #7 Отговорено 21 Септември, 2007 Ти пак си добре с този разход. На мен последните 2 пъти ми даде 15/100км градско и се замислям да хода на газаджия. Иначе до сега ми даваше около 10/100км. Двигателя е D13B2смени газстанцията преди товасменях пак същото си е.Когато ми даваше 10 разход зареждах на лукойл в дружба, но реших че не би трябвало да дава такъв разход и реших да смена на омв пак в дружба, но ми се стори малко невъзможно за изминати 100 км да ми вкарат 15л.газ в бутилката.Както и да е покарах още 100км. и реших да заредя на лукойл-а близо до тих труд - и там пак 15л. газ дайте съвет за някоя качествена газстанция около дружба. Айде стига толко че разводнихме доста темата на колегата. Надявам се да не се сърди! нема проблем не се сърдя ... много е важно на колко атмосвери те зареждат... зимата и лятото сместа на газста е различна лятото е 50/50 пропан и бутан зимата е 60/40.... под 8 атмосвери зареждане на газстанция жлиза по малко газ.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Явор 3 #8 Отговорено 21 Септември, 2007 (Редактирано) На лукойл-а незнам, но на омв-то беше на 11 атмосфери. Днес проверих за течове на газ но не намерих такива, а под капака се усеща мириса.Реших да пробвам друго сега - сутрин да я пала на бензин и след като позагрее малко тогава превклювам на газ, защото ме съмнява че и от това може да ми дава такъв разход -> сутрин -> студено -> газта не се изпарява както трябва и влиза течна почти. Някъде бях чел че при студен двигател разхода може да достигне и до 30/100. А м/у другото днес погледнах чек-а на ECU-то и присветкаше диода на около 2-3 сек може да е имало и няква грешка незнам.... Редактирано 21 Септември, 2007 от QuickSilveR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове