Jump to content
voroshilov

От къде да си купя емблема

Recommended Posts

шатъла ми е 89-а година ама не знам дали ще мога да си я сложа сам и колко пари вървят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш оригинална хубава емблема, обърни се към колегата prelude... гледах, че на сайта от който предлага покупки има емблеми. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest keel

Виж ако не искаш нещо оригинално мога да измисля нещо, тука където работя продават всякъкви емблеми, но досега не съм питал за цена. От китай/турция са и ше са 3-4 лева. Ако те интресува утре ще ти пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж ако не искаш нещо оригинално мога да измисля нещо, тука където работя продават всякъкви емблеми, но досега не съм питал за цена. От китай/турция са и ше са 3-4 лева. Ако те интресува утре ще ти пиша.

мен ме интерсува :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, съжалявам, че съм ви подвел, но емблемите на Хонда са свършили. Има само надписите за отзад - те са по 2 лева.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.С. @ joro_pr пише се "интресува" ако искаш да знаеш :ranting:.

П.П.С. Абе къде е бутона за едит? От толкова четене на тия форуми и аз започнах да създавам бисери с по две правописни грешки за половин ред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти. Моята хондичка нямаше предна емблема и за целта се разходих един ден по Симеон, минах през 3-4 магазина, на 5-тия ми продадоха една за 5 лева :rolleyes: Изглежда много добре ;)Не помня кой беше магазина, но обиколи - 100% ще намериш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest moni13

И моя Shuttle беше без предна емблема, но си купих от магазинче за авточасти на пътеката в Младост 1А. Беше 5 лева и седи доста добре, закрепя се с лепило.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...