voroshilov 1 #1 Публикувано 18 Септември, 2007 шатъла ми е 89-а година ама не знам дали ще мога да си я сложа сам и колко пари вървят? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 18 Септември, 2007 Ако искаш оригинална хубава емблема, обърни се към колегата prelude... гледах, че на сайта от който предлага покупки има емблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest keel #3 Отговорено 18 Септември, 2007 Виж ако не искаш нещо оригинално мога да измисля нещо, тука където работя продават всякъкви емблеми, но досега не съм питал за цена. От китай/турция са и ше са 3-4 лева. Ако те интресува утре ще ти пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #4 Отговорено 18 Септември, 2007 Виж ако не искаш нещо оригинално мога да измисля нещо, тука където работя продават всякъкви емблеми, но досега не съм питал за цена. От китай/турция са и ше са 3-4 лева. Ако те интресува утре ще ти пиша.мен ме интерсува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest voroshilov #5 Отговорено 19 Септември, 2007 Да и мен ме интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #6 Отговорено 19 Септември, 2007 Пичове, съжалявам, че съм ви подвел, но емблемите на Хонда са свършили. Има само надписите за отзад - те са по 2 лева. П.С. @ joro_pr пише се "интресува" ако искаш да знаеш . П.П.С. Абе къде е бутона за едит? От толкова четене на тия форуми и аз започнах да създавам бисери с по две правописни грешки за половин ред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moonchild 18 #7 Отговорено 8 Октомври, 2007 Здрасти. Моята хондичка нямаше предна емблема и за целта се разходих един ден по Симеон, минах през 3-4 магазина, на 5-тия ми продадоха една за 5 лева Изглежда много добре Не помня кой беше магазина, но обиколи - 100% ще намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest moni13 #8 Отговорено 8 Октомври, 2007 И моя Shuttle беше без предна емблема, но си купих от магазинче за авточасти на пътеката в Младост 1А. Беше 5 лева и седи доста добре, закрепя се с лепило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове