Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,Искам да оправя резилтатите от последната градушка, но нямам идея къде в София може да се свърши читаво тази работа.Чувал съм, че има вариант и за "безкръвна операция" - някакво вакуумно изтегляне на тенекии, при което не се налага боядисване.Обадете, ако знаете за такава технология, къде може да се прави. Ако сте пробвали този вариант какви са резултатите, колко пари струва и колко време отнема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е нали имаше една такава тема наскоро....за един вълшебен спрей:) .... Пробвай това,че за друг "безкръвен " метод аз не съм чувал!.. Ако някой колега знае,нека да сподели.Ще е чудесно всичко да става без намеса на тенекеджия и бояджия,ама .... незнам. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не се лъжа "вълшебния спрей" се продава за 6лв в метро и служи за продухване на прах.Много съм любопитен за резултата, ако някой пробва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега фирмата която се занимава с пораженията от градушка е ТУК. Поправят колите без пребоядисване, но не използват вакум, правят го по механичен метод. Ако колата ти има каско ходи и си заведи щета, защото в тая фирма не взимат евтино, те затова повечето застрахователи предпочитат пребоядиаване на засегнатите елементи. Успех :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...