Jump to content
edikoisi

каква траба за интеика

Recommended Posts

значи дросела мие 70мм и незнам каква траба да сложа и каде ? дфали да карам без фар с къса траба или да е сваля в бронята?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих сложил 75мм ПВЦ зад фара. Не бих я пуснал долу заради вода и боклуци( Случват се наводнения и да не стане интересно). Слага6 една преграда за топлия въздух и си ОК. Сложи си и ПВЦ колена става оригинално но им отрежи частите за уплътнението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

75 нямали да е малко пак и ако е зад фара ...фара няма да е там ...по скоро питам за дължината на трабата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по сметки с тоя дросел отиваш към 87мм ама това ми се струва мноооогоАко гониш тишинка и момент на по-ниски обороти, сложи 65-70мм с дължина около 70-80см до подкалника.Ако гониш високите обороти - без фар, 80мм дължина - колкото дойделично мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по сметки с тоя дросел отиваш към 87мм ама това ми се струва мноооогоАко гониш тишинка и момент на по-ниски обороти, сложи 65-70мм с дължина около 70-80см до подкалника.Ако гониш високите обороти - без фар, 80мм дължина - колкото дойделично мнение.

вечната ми цел са високите :( на кой ми трябва да му варви колата като не е наступва :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...