Fozio 0 #1 Публикувано 15 Септември, 2007 Честит първи учебен ден на сички учащи да ви да ви върви като хонда цялата учебна година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dio 3 #2 Отговорено 15 Септември, 2007 След седмица ще можем да им честитим и принудителната ваканция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #3 Отговорено 15 Септември, 2007 След седмица ще можем да им честитим и принудителната ваканция и аз искааам да ми я честитие (ваканцията имам впредвид) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gogo_HONDA #4 Отговорено 15 Септември, 2007 Мерси мерси ако е като хонда значи определено ще е добра таз година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #5 Отговорено 15 Септември, 2007 гледайте да не подминете школото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #6 Отговорено 15 Септември, 2007 Ходих днес... последния ми първи учебен ден ;( Всичко от тук нататък в тази учебна година е последно - всеки един ден учене - последен. Преди си мислех, че ще се отърва но сега се замислям и... не е приятно да осъзнаеш, че бръщолевенето на възрастните е било вярно като са казвали, че ще ти липсва училището и ще искаш да се върнеш... не искам да завършваааам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #7 Отговорено 16 Септември, 2007 еее няма начин, свършва хубавото време и ще навлезиш в джунглата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 16 Септември, 2007 Ходих днес... последния ми първи учебен ден ;( Всичко от тук нататък в тази учебна година е последно - всеки един ден учене - последен. Преди си мислех, че ще се отърва но сега се замислям и... не е приятно да осъзнаеш, че бръщолевенето на възрастните е било вярно като са казвали, че ще ти липсва училището и ще искаш да се върнеш... не искам да завършваааам! Колега колко си прав не е истина Преди да завърша направо нямай търпение да свърша , че ми беше втръснало отвсякъде , минаха точно 1 месец след последния ми учебен ден и съжалявах ужастно много Просто ученици живейте колкото се може повече , че после си е*ало майката отвсякъде Дано имате късмет родителите да могат да ви плащат образованието и да можете работата да не ви пречи на образованието , че да знаете няма средно положение - или бачкаш или не Пожелавам ви успех , другото ще си дойде от самосебе си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #9 Отговорено 16 Септември, 2007 Успешна учебна година и да се образовате ,ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #10 Отговорено 16 Септември, 2007 И от мен имате добри пожелания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #11 Отговорено 16 Септември, 2007 Еиииии хубаво си беше тогава да ми се нивиди живейте сега но все пак както каза Бенджи гледайте да не го подминете школото че.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 17 Септември, 2007 У спешна година на всички ученици и ей не бягайте от час, че без образувание сте за никаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове