ivaivalito 8 #1 Публикувано 15 Септември, 2007 (Редактирано) Вчера си смених консумативите Та смених ремък ролка водна помпа маслен филтър въздушен филтър маслло ДВГ масло скоростна кутия антифриз и Свещи и трите пистови ремъка зеха ми 70 лева за труд нали е нормална цена ?ааа и оглед ходова част . Редактирано 15 Септември, 2007 от ivaivalito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #2 Отговорено 15 Септември, 2007 Ем даже ми се вижда малко на мен. Ако не са ти познати тези от сервиза значи си минал тъкно , поне аз съм на това мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto_spa 0 #3 Отговорено 15 Септември, 2007 цената си е нормална даже си минал тънко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SOHC VTEC-E 0 #4 Отговорено 15 Септември, 2007 къде е това и аз там да ходя ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 15 Септември, 2007 Доста тънко си минал, само смяната на ангренажният ремък отнема поне 2 часа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове