ivch0ni 0 #1 Публикувано 13 Септември, 2007 Имам Honda Civic D15Б2 93г. седан, на който преди известно време му отказаха километража и скоростомера. Къде да търся проблема?Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #2 Отговорено 13 Септември, 2007 Има един датчик на скоростната кутия ! Най-вероятно е сдал багажа в 90% от случаите е въпросния датчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #3 Отговорено 13 Септември, 2007 А би ли ме насочил къде по скоростната кутия точно да го търся, тъй като имам колата от скоро и не съм още много наясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 14 Септември, 2007 отгоре в задната част. Датчика е с букса с 3 кабела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #5 Отговорено 14 Септември, 2007 А как мога да разбера дали проблема е в него преди да съм го сменил? Има ли начин да се замери? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivch0ni 0 #6 Отговорено 20 Септември, 2007 Айде някой ако знае как да го разбера този датчик дали работи да ми каже, че вече съм обиколил целия град да търся такъв и все удрям на камък а не знам дали изобщо проблема е в него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #7 Отговорено 24 Септември, 2007 (Редактирано) Ако датчика не работи компютъра трябва да показва грешка 17. Редактирано 24 Септември, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivch0ni #8 Отговорено 26 Септември, 2007 Благодаря за информацията Остава само да проверя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Daniel Asenov 0 #9 Отговорено 26 Септември, 2007 Интересното в моя случай е, че не ми работи километража когато колата е суха. Един ден заваля дъжд и минах през 2 локви при тръгването и километража проработи - така 2 3 дни докъто беше влажно, след като времето се оправи колата изсъхна и той пак спря да работи..... кое да погледна? Възможно ли е да е въпросния датчик на скоростната кутия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #10 Отговорено 26 Септември, 2007 Интересното в моя случай е, че не ми работи километража когато колата е суха. Един ден заваля дъжд и минах през 2 локви при тръгването и километража проработи - така 2 3 дни докъто беше влажно, след като времето се оправи колата изсъхна и той пак спря да работи..... кое да погледна? Възможно ли е да е въпросния датчик на скоростната кутия?Напълно възможно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Daniel Asenov #11 Отговорено 26 Септември, 2007 Така относно моя проблем разкачих буксата и всичко вътре беше ръждясало почистих го и видях че средния кабел не прави контакт. Някой да вкара оферта за самата капачка с 3те кабелни обувчици от къде колко пари нещо ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #12 Отговорено 26 Септември, 2007 Така относно моя проблем разкачих буксата и всичко вътре беше ръждясало почистих го и видях че средния кабел не прави контакт. Някой да вкара оферта за самата капачка с 3те кабелни обувчици от къде колко пари нещо .......Откарай на някой ел-техник да ти го оправи и готово ! (аз имах същия проблем и ми запоиха 3 жици на 3-те крачета отрязах буксата и ги свързах п.п. всичко работи) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesko_86 0 #13 Отговорено 20 Февруари, 2015 здр на мен са6то километража не ми работи ими свети посточнно 4ека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове