Jump to content
B.Angelov

Най - различни питания ?

Recommended Posts

Добър вечер на всички.Като нов член във форума искам да се извиня ако темата не е на правилното място, но с времето ще се науча.Та да минем към глвния въпрос / въпроси: Предната ми кола е Хонда Сивик, 98 година, 1.4ис, мисля че се води 5-та генерация...към която изпитвам голяма обич и не искам да продавам...въпреки че имам нова кола и затова реших да я дам на моята приятелка да я кара (което може да се окаже грешка), но преди това искам да я постегна малко, а именно искам да и сложа някаква музика, нищо особено, просто някакви елипси на кората и една компонентна система в предните врати, моля дайте идеи и предложения, само да кажа че аз лично съм доволен от Херц, но съм открит към други варианти. Ще съм благодарен ако дадете някакви конкретни модели подходящи за Сивик-а.Другият ми въпрос е относно парктроника - предпочитам да се презастраховам от неприятни случки при паркиране, някои слагал ли е такова нещо, доволен ли е, от каде го е купил...просто ми е нужна информация. Третият ми проблем е че не свети таблото...врътките за парното, как мога да го оправя без досадно висене в някои сервиз...А и последно....търся си антирадар...дай те някакъв вариант...модел или нещо подобно.И последно как бих могъл да стана истински член на Хонда клуб???Благодаря предварително и поздрави на всички.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

първата ти хонда е била 6ген.а до колкото другите ти въпроси кажи и попълни в профила от каде си и ще получиш по-точно отговори.за музика избираш сам. а до колкото парк троника зависи какъв искаш. има с 4 сензора само за одзад има и с 6,8 сензора за отзад и от пред,има и с камера :) аз лично съм със 6 сензора 2отпред и 4отзад дисплея ми е вграден в огледалото.но има и други модели.а до колкото монтажа ако си от Ямбол или околие или имаш желание да дойдеш до тук можеш да ми се обадиш мога и да те сдобия със желания от теб парк троник и да ти го монтирам в рамките на няколко часа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest B.Angelov

От София съм...исках да попитам за точния размер на говорителите в предните врати...и за някакви ориентировачни модели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gin

От София съм...исках да попитам за точния размер на говорителите в предните врати...и за някакви ориентировачни модели.

Тук има Fit Guide за да си видиш размерите за твоя модел.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отпред 6,5 инча (16,5см), отзад 6х9 инча (има си място за тях няма нужда да режеш кората).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...