Guest tolum #1 Публикувано 11 Септември, 2007 Вчера си купих Хонда Сивик 95 година. Доверих се на продавача / Това не го правете никога / и реших ей така на късмет да я взема, без да минавам преглед при некой майстор.Хубаво, ама като ми замириса малко на бензин се оказа, че резервоара е навлажнен от едната страна, демек таиНякакви идеи какво се прави в такъв случай ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #2 Отговорено 11 Септември, 2007 "таи"?сигурно има предвид "сълзи","пропуска леко" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Preludisimo #3 Отговорено 11 Септември, 2007 Ако ти сълзи се прави не е нещто много сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drivercho 1 #4 Отговорено 11 Септември, 2007 Първото нещо, което трябва да направиш е да си свалиш резервоара, иначе никой няма да се хване да ти го прави. Нататък е лесно - ако е пластмасов се лепи (при специалист) а ако е метален - с течен метал(тип лепило). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tolum 0 #5 Отговорено 12 Септември, 2007 Да, резервоара е метален и затова реших да взема POXIPOL да пробвам. Дано стане.Иначе майстора ме съветваше да сме го били калайдисали и че тия лепила били афиф работаАма аз ще го лепя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drivercho 1 #6 Отговорено 13 Септември, 2007 Хм, не знам дали поксипола ще устои на ласките на бензина. Сподели какъв е резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове