Jump to content
ванко

Малко Въпрос4е за стопове

Recommended Posts

Колеги интересува ме дали куките праеят проблеми за затъмнени стопове.Някои има ли идея :lol::P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги интересува ме дали куките праеят проблеми за затъмнени стопове.Някои има ли идея :P:lol:

Моите са на полувина затъмнени със спреи за стопове и до сега колкото и пъти да са ме спирали не имало никакъв проблем но нали знаеш че решат ли да се заяждат могат да ти направят проблем за всичко. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрея може да се намери почти навсякаде по магазините за чаркове за автомобили аз сьм с такива стопове и досега не сьм имал ядове с полицаите но си имай едно наум когато грее сльнце много много не се виждат отзат стоповете като сираш и някой може да ти направи честитка отзад :0 иначе фаца си има

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ванко

а спрея отвън6ната страна ли се пруска на стопа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега ама гледай да го прьскаш някаде на завед защото иначе не става качествено и по бьрзо се изхабява прави се бавно повтори ги олоко 8 пьти нядаде като прьскаш внимателно и не по мног защото се стича иначе и най вайното всичко прав на завед и всичко ще е ок :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега ама гледай да го прьскаш някаде на завед защото иначе не става качествено и по бьрзо се изхабява прави се бавно повтори ги олоко 8 пьти нядаде като прьскаш внимателно и не по мног защото се стича иначе и най вайното всичко прав на завед и всичко ще е ок :)

ок мерси за пояснението :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©

Хора оставете ги тия спрейове с тях сте почти невидими отзад

Най-доброто е да си сложите фолио за стопове за жалост аз
като търсих в България поставят само на две места едната е в
София а другата е някаде около Варна, за в това в София звънях
и се оказа че за Сивик 5-та генерация излиза 110 кинта да се облепи
всичко: стопове четири броя, мигачи странични + фарове и мигачи
това е с намалението за пакетна цена, от фирмата ми казаха че фолиото
колкото и да е тъмно пропуска светлината почти без загуба (10-15%)

ПС По закон каквито и да е промени по колата се водят нарушение

Редактирано от slus4o©

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

затъмни ги както ти каза колегата на завет но недей 7,8пъти защото става адски черно.3 пъти мисля е пре достатачно но ти в процес на пръскане сам ще прецениш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

Лека обърквация ... :rolleyes::)

Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Е тука не съм съгласен ! Подобни проблеми са мит ,ако се направят както трябва !Към ванко...пръскаш макс 3 ръце от разстояние мин. 10см. Ако стане на "портокал" полираш после с паста и лъсват !Пример за затъмняване...Аре изкарах една бира ! :rolleyes: п.п...говорим за спец.спрея за стопове ,не за боя !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Е тука не съм съгласен ! Подобни проблеми са мит ,ако се направят както трябва !Към ванко...пръскаш макс 3 ръце от разстояние мин. 10см. Ако стане на "портокал" полираш после с паста и лъсват !Пример за затъмняване...Аре изкарах една бира ! :) п.п...говорим за спец.спрея за стопове ,не за боя !
тва мисля 4е 6те ми свур6и работа. Благодарско :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ви се дават парички елате при мен ..давам гаранция за изпълнението .. освен това давам гаранция, че ще светят и през деня дори и ако са напълно черни!Иначе ако светят ..проблемм с полицията няма .. но ако не се виждат си спрян от движение!

Редактирано от xtuners

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Е тука не съм съгласен ! Подобни проблеми са мит ,ако се направят както трябва !Към ванко...пръскаш макс 3 ръце от разстояние мин. 10см. Ако стане на "портокал" полираш после с паста и лъсват !Пример за затъмняване...Аре изкарах една бира ! :cool: п.п...говорим за спец.спрея за стопове ,не за боя !
Транспарантен дето му казват и примерно се продава в Бриколажа. И според мен спрей из дъ уей! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами ..от софия съм .. това май променя нещата .. защото транспорта е цифра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги, започнахте с теоритичен въпрос дали полицаите ще правят проблеми, минахте през въпроси за спрейовете, после как се правии накрая дори предложения за продажба на затъмнени стопове.....с други думи тая тема е за навсякъде и за никъде едновременно. Друго наименование за подобна тема е "чат" и "лаф мохабед"и моля ви, уважавайте органите на реда."Куки" е цинизъм и не се вписва във правилото за добрия тон.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...