Guest kizisoft #1 Публикувано 15 Ноември, 2004 "Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 15 Ноември, 2004 смени гаджето първо ако не са ти протекли амортисьорите(като на гаджето оная работа) и държат,защо да ги сменяш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #3 Отговорено 15 Ноември, 2004 Е нямаш право на такъв пост )) А за тампоните - просто провери дали текат амортисорите И смени тампоните!!Успех с Гаджето !И с Хондата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 15 Ноември, 2004 разкази с неочакван край е добре де, ненормалник си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #5 Отговорено 15 Ноември, 2004 Само да доуточня:Не става въпрос за мен затова и е в кавички... Аз съм женен и с жената имам по - малко проблеми дори отколкото с Хондата Ама няма пусто FUN! Като ми го пратиха това направо паднах от смях! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #6 Отговорено 15 Ноември, 2004 Това нещо днес обиколи 15 пъти България в ICQ-то Яко е наистина, ама имахме тема за бисери и изобщо comedy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове