Jump to content
zhivko

Жълто,Зелено,Червено

Recommended Posts

Чудя се по какво се различават,различните цветове пружини и амортесори,всъщност не толкова, но ме интересуват има ли точни параметри според цвета в милиметри.Предполагам цветовата гама означава определена твърдост най-вероятно.И по-точно защото , моя акорд купе е с зелени пружини и амортесори и е свалян с 35мм.след което е защитил тюфф в германия.Ще се радвам на мнения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз за зелени незнам, Живко :rolleyes: ...абе...ти сигурен ли си,че брат ти е бил трезвен като я е оглеждал? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми не съм въобще сигурен,най - вероятно предишният собственик е ходил на кръжок по изобразително изкуство,голем майтап

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жълтото Кони се регулира, а червеното не. За зелено не съм чувал. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Чудя се по какво се различават,различните цветове пружини и амортесори,всъщност не толкова, но ме интересуват има ли точни параметри според цвета в милиметри.Предполагам цветовата гама означава определена твърдост най-вероятно.И по-точно защото , моя акорд купе е с зелени пружини и амортесори и е свалян с 35мм.след което е защитил тюфф в германия.Ще се радвам на мнения.

Моето ВТИ е с жълто КОНИ и е адски твърдо возил сам се и с червено но определено жълтото е адски тврдо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много колега сега вече разбрах за какво става въпрос.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжалявам, че в темата на колегата, но да не отварям нова. Значи дойде ред да сменям предните амортисьори, че е мн зле положението. Спрях се на жълто кони и се надявам да не е чак толкова твърдо, че да не се седи в колата ;). Въпроса ми е с какви пружини да го комбинирам? колата е 5 ген сивик. И колко мм сваля колата/ако изобщо я сваля де/ понеже сега както ми е изпуснал единия амортисьор и гумата се удря в калника...даже го изкриви ;) И още едно въпросче /не много по темата/ Горе долу ако някой знае да ми каже колко ще ми излезе да сменя всички тампони на предницата. И заслужава ли си да ги взимам оригинални или голяма част мога да взема от Шиков ?Мерси предварително ;)

Жълтото си е доста твърдо . Червеното е нормално. А относно височината - можеш да си я регулираш както искаш .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към 300 лв ми излезнаха всички тампони и накрайници , НО без големите тампони !!! Те са по 60 лв от Шиков :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...