Dakata 0 #1 Публикувано 4 Септември, 2007 Във връзка с разговора който водихме на седмичната среща , с колегите стигнахме до консенсус че има 3 задължителни елемента бе които неможе :1) медна тел2) изолирбанд3) WD40 очаквам и ваще предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shamana 0 #2 Отговорено 4 Септември, 2007 Чук, тел, клещи и "мамата" казваме Лададжиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 4 Септември, 2007 Във връзка с разговора който водихме на седмичната среща , с колегите стигнахме до консенсус че има 3 задължителни елемента бе които неможе :1) медна тел2) изолирбанд3) WD40 очаквам и ваще предложения Кво е тва . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 5 Септември, 2007 Свински опашки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #5 Отговорено 5 Септември, 2007 Да не забравяме нож.Иначе си имам едно куфарче с всичките лули, ключета, шестограми, врътки, удължения и "камъни" до 32, без него на път не тръгвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 5 Септември, 2007 аз пък от известно време съм изхвърлил всички инструменти и боклуци от багажника и се убеждавам,че може и без тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #7 Отговорено 5 Септември, 2007 Сега незнам какви ключове предлагат,ама преди съм ползвал такъв и се огъват като направени от пластелин! Е,малко по-твърдички са от него де! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skotie 1 #8 Отговорено 5 Септември, 2007 1. Крик, ключ и резервна гума2. Стъргало за лед3. Оная джаджа за обиране на водата от прозорците, че сутрин преди да тръгна, понякога се е "запотила" колата :rolleyes:4. Гюдерийка5. Комплект лули и гаечни ключове6. Нож7. Отверка с няколко накрайникаКато до първото и последните три (пу пу да не я урочасам) не съм прибягвал във взаимоотношенията си с колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #9 Отговорено 5 Септември, 2007 Е, аз си нося освен един малък комплект с накрайници и върток , 2 отверки ..винаги и едно малко фенер4е ...дори имам и бинокъл ..хахах не се знае може да потрябва .....когато ходя да карам сърф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #10 Отговорено 5 Септември, 2007 Задължително презервативи и разни видове кърпички необходим и важен а при мен е единствения инструмент който си нося Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #11 Отговорено 5 Септември, 2007 Сега като се замисля , аз в колата имам:2 отверткипластмасови чиниики (незнам за какво са ми)изолирбандмалко кабелчета (никога не се знае кога ще потрябват )салфеткиластици ( и тях не ги помня от де са се взели)спринцовка ( нямам коментар )ключове ( от 8 до 19)вилички имах по едно време спрей за табло хихихкрик аааааа да и парцал ! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #12 Отговорено 6 Септември, 2007 аз пък от известно време съм изхвърлил всички инструменти и боклуци от багажника и се убеждавам,че може и без тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #13 Отговорено 6 Септември, 2007 аз пък от известно време съм изхвърлил всички инструменти и боклуци от багажника и се убеждавам,че може и без тяхМоже, ама без мамата не може. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 6 Септември, 2007 А комплекта за първа помощ къде го забравихте без вилици лажици и чашки за къде сме не знае къде ще замръкне човек може и едно котлонче газово че да се претоля манджата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #15 Отговорено 6 Септември, 2007 (Редактирано) По-принципЪ трябвакрикключ за гуми едно ключе 12-14резервна гума и телефон за да се свържем с пътна помощв моя случай екстрите в багажника ми включват2 куфара с инструменти за над 600 лв.пожарогасители, 2 светлоотразителни триъгълника, контактен спрей, силиконов спрей за гумените уплътнения, спрей за почистване на тапицерията, гумена щиротия за махане на водата от стъклата, гюдерия, микрофибърна кърпа, 3 пакета мокри кърпи който измиват маслото от ръцете просто чудесно , бутилка спирачна течност, препарат против изпотяване на стъклата ииии ... вездесъщото WD40 от тези новите най-големите опаковки с чупеща тръбичка работен гащеризон и работни убувки за да не се цапам в случай на ремонт очаква се скоро да добавя и комплект ръкавици, спрей за замръзнали ключалки и да напълня най-после тубата за бензин която нося безцелно празна Редактирано 6 Септември, 2007 от CryoGen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #16 Отговорено 6 Септември, 2007 Някои спомена ли за 4УК??????? Ха така 4е то без него накаде??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #17 Отговорено 6 Септември, 2007 в единия куфар имам един от 2 кг и един 500гр без Чук кой работи бе забравил съм да се похваля и с фенера с 1 000 000 милион свещи в него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAZZ #18 Отговорено 6 Септември, 2007 Абе вие с какви багажници сте бре? Откъде толкова свободно място? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #19 Отговорено 7 Септември, 2007 Хехехех ..... абе аз нищо не си нося , освен на колата ключа за гуми и крика . Но ще знам вече ако изпадна в беда на кой мога да се обадя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #20 Отговорено 10 Септември, 2007 То и баща ми едно време така си пътуваше с москвича но след като му прибраха(без да искат ) инструменти на цена за още една кола инструмента се държи в гаража а не в колата да тежи и да заема доста от свободното място в багажника аз си нося само ключа за гуми, крикчето, 2бр. триъгълници и другите глупости задължителни за колата и мноого дискове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BurZz 0 #21 Отговорено 10 Септември, 2007 2 куфара с инструменти за над 600 лв.пожарогасители, 2 светлоотразителни триъгълника, контактен спрей, силиконов спрей за гумените уплътнения, спрей за почистване на тапицерията, гумена щиротия за махане на водата от стъклата, гюдерия, микрофибърна кърпа, 3 пакета мокри кърпи който измиват маслото от ръцете просто чудесно smile.gif , бутилка спирачна течност, препарат против изпотяване на стъклата ииии ... вездесъщото WD40 smile.gif от тези новите най-големите опаковки с чупеща тръбичка smile.gif работен гащеризон и работни убувки за да не се цапам в случай на ремонт smile.gifочаква се скоро да добавя и комплект ръкавици, спрей за замръзнали ключалки и да напълня най-после тубата за бензин която нося безцелно празна smile.gifИ после се пускат теми от сорта на "абе нещо трака отзад...". Тва на майсторите любимото оплакване. Като го чуят и позеленяват хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #22 Отговорено 10 Септември, 2007 (Редактирано) Хе хе...тва ми напомня за един мой познат - навремето се прибра от Унгария с блокирал лагер на генератора и дамски чорапогащник вместо запалилия се ремък. Та...сега е лято ...не разчитайте че дамата до вас е с чорапогащник...носете ли личен! Редактирано 10 Септември, 2007 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #23 Отговорено 10 Септември, 2007 Напоследък единствения инструмент който нося с мен е GSM-а. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове