Guest Ironstone #1 Публикувано 3 Септември, 2007 (Редактирано) Снимки на Shoko Tendo, дъщеря на мафиотски главатар на банда от групировката Yamaguchi-gumi, най-голямата сред японската Якудза (Якудза е японската организирана престъпност, "мафия"). Мацката е на 39 години и позира със своята книга-мемоар Yakuza Moon за живота и привичките на Якудза. Интересен похват за изнудване на японската мафия е закупуване на известен брой акции в дадена фирма, които гарантират място в борда на директорите или съвета на акционерите и по този начин техен човек безмълвно влияе на всички важни решения във фирмата; просто мафиотите тактично намекват за своята позиция по даден въпрос и никой не смее да се опълчи открито докато техният човек е на място и следи всичко. Редактирано 3 Септември, 2007 от Ironstone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wierdo 1 #2 Отговорено 4 Септември, 2007 Мацката къса нерви . Направо не мога да повярвям, че е на 39 години. S2000 ще и пасва идеално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 4 Септември, 2007 O доста запазена мадама рядко се виждат такива няма да и дадеш 39 годинки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #4 Отговорено 4 Септември, 2007 O доста запазена мадама рядко се виждат такива няма да и дадеш 39 годинки запазена, ама е само татуировки и рагу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #5 Отговорено 4 Септември, 2007 O доста запазена мадама рядко се виждат такива няма да и дадеш 39 годинки запазена, ама е само татуировки и рагу те татуировките са да скрият белезите от годинките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 4 Септември, 2007 абе много си е хубава 'хондата' ама няма да знам кога е гола ,кога облечена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #7 Отговорено 5 Септември, 2007 такава жена ми трябва на мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #8 Отговорено 5 Септември, 2007 като и гледам дамаската, чак ми се полягва на нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #9 Отговорено 5 Септември, 2007 като и гледам дамаската, чак ми се полягва на нея то после ши се доебе ма като огладнееш кво ще правиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове