krezo 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2007 Значи карам 5та ген d15b2 въпросът ми е-Какво гърне да сложа и трябва ли да сменям нещо друго за да работи максимално тихо колата? В момента карам със спортно гърне ама нещо ми омръзна.10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #2 Отговорено 2 Септември, 2007 Значи карам 5та ген d15b2 въпросът ми е-Какво гърне да сложа и трябва ли да сменям нещо друго за да работи максимално тихо колата? В момента карам със спортно гърне ама нещо ми омръзна.10x Walker Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #3 Отговорено 2 Септември, 2007 ако искаш можем да си ги разменим аз съм със stock гърне ... нещо ми се е приръмжало няма само аз да съм буден рано сутрин, нека и на съседите да им е гадно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krezo 0 #4 Отговорено 2 Септември, 2007 Навит съм и на размяна.Мойто съм го взел преди около 4-5месеца за 120лв.Ей са отивам да го снимам.Cryogen твойто какво е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #5 Отговорено 2 Септември, 2007 Стандартното гърне за кибик 5-та генерация, д15б2 двигател Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове