KamiKadzeDelSolTypeR 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2007 И аза съм с дел солка зелена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #2 Отговорено 2 Септември, 2007 И аза съм с дел солка зелена Ха да ти е честита и много да те радва Дай някое фото да я видим... не се стискай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #3 Отговорено 2 Септември, 2007 Хай Добре дошъл.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #4 Отговорено 2 Септември, 2007 Честито и добре дошъл в клуба,много безаварийни и давай снимките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #5 Отговорено 2 Септември, 2007 Браво колега,добре дошъл във клуба и честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 2 Септември, 2007 (Редактирано) Честито колега. Голяма резачка си си взел. Редактирано 2 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #7 Отговорено 2 Септември, 2007 Честито колега и безаварийно летене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #8 Отговорено 2 Септември, 2007 Както каза колегата без авариино ЛЕТЕНЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #9 Отговорено 2 Септември, 2007 А снимки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DazzleDream 0 #10 Отговорено 3 Септември, 2007 Коя зелена, дет са видехме август месец на Лукойл ли? я се преброй тогава в темата за хората с дел сол, да трупаме бройки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KamiKadzeDelSolTypeR #11 Отговорено 30 Септември, 2007 Асолютно същата дайе имам желание пак да се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #12 Отговорено 30 Септември, 2007 И аза съм с дел солка зелена Ха да ти е честита и много да те радва Дай някое фото да я видим... не се стискай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KamiKadzeDelSolTypeR 0 #13 Отговорено 30 Септември, 2007 Не моа да я от крия тая тема ся тъсия и не моа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KamiKadzeDelSolTypeR 0 #14 Отговорено 30 Септември, 2007 нямам фото пък и е зле външно ся ще я слагам да спи зимен съм и на пролет смятам да бъде уникат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dead man 0 #15 Отговорено 1 Октомври, 2007 Браво колега,добре дошъл във клуба и честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове