HONDA 3 #1 Публикувано 2 Септември, 2007 Лампичката ми за багажника свети нонстоп,а всичко си е затворено ? от каде може да идва проблема ? гледах за бушони ама нямам май бушони за това нещо всички са ми здрави...и имам проблем с клаксона и той не свири 3 години никви проблеми и сега 2 на веднъж егати...на някой случвало ли се е може ли да ми помогнете или проблема е индивидуален и трябва да се ходи при жичкаджия,има ли бушон за клаксона някаде покрит ?! ще се побъркам мерси.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vodkin 0 #2 Отговорено 2 Септември, 2007 Имам същия автомобил, понякога като затворя багажника лампата остава да свети. Натискам горния ляв ъгъл на долната "врата", щраква и лампата гасне. Явно не се затваря добре. При мен е мнооого рядко, но все пак пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
l666 0 #3 Отговорено 2 Септември, 2007 Имам същия автомобил, понякога като затворя багажника лампата остава да свети. Натискам горния ляв ъгъл на долната "врата", щраква и лампата гасне. Явно не се затваря добре. При мен е мнооого рядко, но все пак пробвай. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #4 Отговорено 2 Септември, 2007 Здравейте,колеги.Аз имах подобен проблем.Получи се при каране на отворен багажник(возих една дълга плоскост).Когато затворих багажника лампата остана да свети.Направо се бях поболял. След три дни безсъние,разглобих целия заден капак,разбирайте извадих кората и цялата ключалка.В нея намерих парче от свредло!?!?!?Как е попаднало там нямам идея,но опираше в датчика и даваше на късо.След много тръскане изпадна и проблема се реши,но забелязах,че има едни букси,които са закачени в самата ключалка.Прегледайте тези букси,да не би да са корозирали или напрашени.След смазване може и да се оправи проблема.Дано да съм ви помогнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA 3 #5 Отговорено 3 Септември, 2007 много ви благодаря колеги ще пробвам всичко,можели само последния колега да каже как се махат корите да подскаже че да не прецакам нещо,че мн ще ме е яд....не съм махал до сега и незнам как става,предполагам на щипки ама каде са...мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове