N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 1 Септември, 2007 (Редактирано) И коя зодия сте. Линк Редактирано 1 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #2 Отговорено 2 Септември, 2007 аз съм ДЖИН и пиши така -логото му е: Аз съм дух, другите да го духат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #3 Отговорено 2 Септември, 2007 Не обичам коняк ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 2 Септември, 2007 Зодия БРЕНДИ ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #5 Отговорено 2 Септември, 2007 Манете ги тия лъжат, жив пример, бил съм вино, хахаахахаах, е поне плода са оцелили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eddy #6 Отговорено 2 Септември, 2007 "В казан си се пекла, по тръбичка текла,ракийчице, света я мъченичице." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 2 Септември, 2007 Не си падам по Водката ама иначе все хубави неща пишат друго си е ракиджоската особено СЛИВОВА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #8 Отговорено 2 Септември, 2007 аз се чудя що обичам Биричка наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #9 Отговорено 2 Септември, 2007 (Редактирано) Ракиицата е било начи аз се чуда от де тая топлина кат глътна няколко чашки Редактирано 2 Септември, 2007 от da6kata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #10 Отговорено 2 Септември, 2007 А,при мен са познали аз уисито мнооо го уважавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #11 Отговорено 3 Септември, 2007 Зодия МАСТИКА?! WTF? Такова не съм помирисвал!...а иначе от аватара ми си личи кво би трябвало да съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #12 Отговорено 3 Септември, 2007 (Редактирано) Айде и аз да кажа. Аз съм вермут. Нито плода са познали обаче, нито нищо. Като се напия ставам голямо леке. Редактирано 3 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #13 Отговорено 3 Септември, 2007 абе хора това не е гледачка просто ви казват какви сте пияндета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plevelcho #14 Отговорено 4 Септември, 2007 ДЖИН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #15 Отговорено 4 Септември, 2007 Ейй якоо аз съм биричка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #16 Отговорено 5 Септември, 2007 Аз съм БИРИЧКА , с подзодия ТЕКИЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #17 Отговорено 5 Септември, 2007 БИРА ,БИРА,БИРА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АЛЕКС БУРДИН 1 #18 Отговорено 5 Септември, 2007 Аз алкохохла го мразя изключително много и съм върл въздържател според мен всички който пият от нямане каво да се прави са безполезни като на себе си така и на обшеството и съм "за" за един стриктен сух режим (поне пари да изкарам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове