Jump to content
vegata

ПРЕДНА ГРЕДА

Recommended Posts

Колеги, моля да помогнете с малко инфо ако някой е сменял предната греда на акорда си.Сутринта един пед... ме нацепи с теглича си :lol: и ми покриви гредата зад бронята.Поражения за късмет няма, но гредата е крива много и трябва да се смени.Нямах много време да я оглеждам щот закъснявах за работа, но видях че е на 4 болта от едната страна и на 4 от другата.Някой сменял ли е такова нещо.И другия въпрос ми е има ли някой акорд на части.То хондите се удрят все отпред ама може пък и да имам късмет.Много моля помогнете ми щото така не мога да си гледам колата.В движение е ама е малко грозничка понеже единия фар гледа накриво.Предварително благодаря на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По броя отговори виждам че само аз съм със счупен акорд :) .Но имам още един въпрос: понеже намерих един акорд на части но не съм го виждал, а собственика му каза че бил японски.Какъв е шанса да стане въпросната греда или са много различни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

vegata, гредата се сменява без проблем стига да е от същият модел Accord като твоя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest SOHC VTEC-E

пич гредата не ти е никакав проблем ... намери си от някои морга и ще ти я сложат за 1 ден си готов ... само трябва да намериш същата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...