icho 12 #1 Публикувано 29 Август, 2007 ЗДравейте колеги!Интересува ме някой може ли да ми препоръча човек който може да ми монтира един модул за автоматично вдигане на прозорците при затваряне на алармата?Разбира се нека на този човек не мойта хонда да му е първа,че един вече ми прецака колата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #2 Отговорено 29 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #3 Отговорено 29 Август, 2007 ЗДравейте колеги!Интересува ме някой може ли да ми препоръча човек който може да ми монтира един модул за автоматично вдигане на прозорците при затваряне на алармата?Разбира се нека на този човек не мойта хонда да му е първа,че един вече ми прецака колата !функция комфорт- пиши от къде си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #4 Отговорено 30 Август, 2007 Аз си сложих при един алармаджия за по 15 лв. на джам. Ако напишеш откъде си, сигурно някой ще те опъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #5 Отговорено 30 Август, 2007 я питай Plamoni! Рекса дето го взех от него е точно с такива стъкла,ама незнам къде ги е правил.... драсни му едно ЛС и готово! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #6 Отговорено 31 Август, 2007 (Редактирано) От София съм!Пак да кажа, трябва ми човек да разбира от Хондички )) Редактирано 31 Август, 2007 от icho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове