emod 1674 #1 Публикувано 29 Август, 2007 Повече е звук отколкото картина !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #2 Отговорено 29 Август, 2007 Е те т'ва е шибаната кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #3 Отговорено 29 Август, 2007 яката бучи ....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #4 Отговорено 30 Август, 2007 CryoGen и аз мисля, че не е турбинирана, а до колкото виждам (когато дават мотора) има някакъв колд еър интейк (може и да греша). За скоростта малко заблуждава, защото все пак картината е отвътре и няма как да разберем как изглеждат нещата отвън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #5 Отговорено 1 Септември, 2007 (Редактирано) и в тази каляска се чува същото нещо и не се променя при превключване на скорости.така и не разбирам от какво е това .. някв маховик ли ще да е сериозно надупчен и да сече така въздухаЗвука идва от спортния диференциал. Не че колата не ми харесва, но този мотор може много повече. Редактирано 1 Септември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове