MAD DOG 445 #1 Публикувано 26 Август, 2007 Емиииии,каквото и да кажа ще е малко.Този пич изтърпя трима досадници за три дни и пита няма ли да останем още...Петко,железен си братче.Другите ни изпращат още на третия час... .Шегата настрана,очарован съм от гостоприемството ви човек.Ти и Галя сте страхотни хора. От нас с жената голямо благодаря за всичко.За приятната компания в средата на Балкана.Снимки може да качат другите заподозрени.А моята врата е винаги отворена за вас.Благодарен съм на Хондите и на форума че ни срещнаха.Благодаря ви хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #2 Отговорено 26 Август, 2007 М дааа ! Абсолютен факт ! 3 дни в Еленския балкан във вълшебното селце Костел .... при колегата CLS ! Мини Хонда-среща със здрав привкус на "rockEdition" Мога само да добавя ... че лично аз изкарах перфектно в компанията на Чичките и нашите домакини ! Голямо Тенк'с за предоставената възможност ! Мисля че ше се наложи пак да посетим "Порт Артур" Ето и малко факти ,за тези на които им е интересна темичката : Домакинът в тестове на мойта ЕГ3-ка : Каруците + една сериоооозна матаретка/Хонда Шадоу/ : .....бахти лошия моторисТ ! Трасето...и една бърза Лада .... Бесните готвачи/ки : ... е за къде сме без жени...на софрата... Ето и крайния резултат от смесването на алкохол с хонди и балкански въздух... .....за мен немаше каскааа... Та така....такива работи праат Чичките под мотото на "rockEdition" с помощта на някои Войводи ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #3 Отговорено 27 Август, 2007 (Редактирано) Ми ей го на ..аз пак последен се вкл с благодарностите..То каквото и да кажа ще повторя ония двамата, затова ще съм кратък - благодаря на Галя и Петко, на Петко на майка му и ОСОБЕНО на баща му (откри нови хоризонти пред мен как да общувам с колата си), също така специал тенкс на персонала на Порт Артур....и на цялото население на Костел ! Бахти благодарния пич съм ! Ще видите кат ви кацнем пак некст уиииииккк... Ся да питам Дога - ти кат викаш че са ни изтраяли нас тримата досадници .....кого не брои бе - нас или жените...ми че ние си бяхме 6 парчета кръгло, ядохме за 10 пихме за 12...марш обратно в 3 клас!П.П. Малееее...ма за малко да забравим акордеониста бе! Пич, който и да си - много балгодарим за живата музика! Редактирано 27 Август, 2007 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #4 Отговорено 27 Август, 2007 ....ОСОБЕНО на баща му (откри нови хоризонти пред мен как да общувам с колата си)...Бащата изведе диагностиката на нови нива,нали .Сега вече CRX-a ти никога няма да бъде същия Абе забелязах аз,че на тръгване успя да стоиш по-близо до мойта кола(а преди те дърпах доста) Ми ше го черпиш човека сега вече знаеш алфата и омегата за твойта кола Той Иво да не се ослушва и той си тръгна с увеличена мощност Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #5 Отговорено 27 Август, 2007 Ааааа даде отражение дето му избушихте на Рацера ония железа. Навръщане изпревари една Лада с ремарке и един дванайстак, който в момента на изпреварването дефакто отбиваше от пътя. А що се отнася до мен - карах с колоната ..и в името на статистиката 3 пъти спирах да си проверя цвета на ауспуха и един път здраво го изтръсках в една бабуна по маршрута Стара Река/Сливен ...ся грам сажда няма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #6 Отговорено 27 Август, 2007 също така специал тенкс на персонала на Порт Артур.... Съжалявам че не успях да снимам хладилника на кока-кола в тази "автентична" кръчма ,където времето е спряло .... нема такава комбинация на зареждане .... бира,безалкохолни,кисело мляко,суджуци...и кво ли не необходимо за едно добро прекарване на един ден в безгрижния Костел !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #7 Отговорено 27 Август, 2007 Браво на вас ве Ние докато се пържим тука в Стара Загора вие ми пиете на хладно всичко се връща да знаете Иначе като знам какво е в еленския балкан съм убеден че наистина сте си изкарали много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #8 Отговорено 27 Август, 2007 Той Иво да не се ослушва и той си тръгна с увеличена мощност Мани...лудница е ...ся съм EG3-power на квадрат ! Ръчкам бясно лади и "москали" ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #9 Отговорено 27 Август, 2007 Бах тоа котарак ...аз се чудех как успя толкова бързо да отмъкне кашкавала а той бил Хонда МоторсссззззззЗЗЗЗЗ беее...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #10 Отговорено 27 Август, 2007 (Редактирано) Ето малко снимки. Пускам само невинни работи Идеята "ХОНДА" - това е, което ни сплотява Клубът - оттук започва всичко (кой отмаря в Х-а) Иво като фотограф все бяга по тъча, но се изкуши да позира до мАтора. Участваха(без жената, тя е зад фотоапарата ): Другите снимки ще ви ги пратя. Еййййй, мУНчета и мимичита, как искам да ви "търпя" още Редактирано 27 Август, 2007 от cls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 27 Август, 2007 На Галя и свалям шапка за снимката с крачетата стърчащи от Х-са ! А нема ли да качиш некой компромат ... ам Ти си далеч ..нема опасност да те пляскат другите чичета ! Бахти .... не моо се съвзема още от идилията ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #12 Отговорено 28 Август, 2007 Крачета крачета ...вие какво викахте като ни гонеше Ладата?Беж Рексчо да бягаме...беж Рексчо да багаме!Ааа...батко ще ви купи нови педалчета! Галя! Моите уважения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #13 Отговорено 28 Август, 2007 (Редактирано) Еххххх,войводоооо,куражлия си ми ти.Много смело ни каниш,ама на мен и снега не ми пречи да прецапам същия маршрут Твърдица - Елена със сянката... .Ооооооо и ЗА БОГА БРАТЯ,НЕ МИНАВАЙТЕ ОТТАМ,ОСВЕН АКО НЕ СТЕ С ЕНДУРОТова упражнение,изпълнено с тежък чопър ще ви помрачи разсъдъка... Редактирано 28 Август, 2007 от MAD DOG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #14 Отговорено 12 Юли, 2009 Войводооооооо,помниш ли като ни канеше пак,ам? :lol: :lol: Междувременно от момента на пускане на темата тия железни хора Петко и Галя изтърпяха още много пъти нас и други досадници по различно време и в различен състав...както и този уикенд. :worthy: и НИКОГА нямаше дори и секунда в която да не са усмихнати и винаги с отворени сърцаБлагодаря ви хораВинаги си тръгвам от вас с тъга и копнеж по следващия път когато ще се видим!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #15 Отговорено 13 Юли, 2009 Много се радвам, че се видяхме пак с толкова готини хора! Винаги сте добре дошли, приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове