ReSPecT 121 #1 Публикувано 25 Август, 2007 Моля някои колега с циферблати от ибеиските ако знае да ми каже или даде някаква схема на запалката понеже имам циферблати но нямам запалка и да питам запалка за луминисцентна лампа за 12волта стажа ли ?Мерси предварително на всички откликнали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 25 Август, 2007 Никои ли не знае ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #3 Отговорено 25 Август, 2007 Аз немога да разбера какво питаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 25 Август, 2007 Имам циферблати от ибеиските плазмени но нямам инвертор с които да ги накарам да светнат интересува ме ако някои има такива циферблати дали може да ми каже какво е изходното напрежение на инвертора за да знам какво да търся. Дано се намери някои които може да ми помогне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 26 Август, 2007 питай в xtuners, техните може и да станат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #6 Отговорено 26 Август, 2007 аз имам ама не съм мерил калко е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #7 Отговорено 26 Август, 2007 можеш ли да видиш дали не пише нещо на инвертора или да го замериш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #8 Отговорено 26 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #9 Отговорено 27 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOS 16 #10 Отговорено 25 Март, 2012 можеш ли да видиш дали не пише нещо на инвертора или да го замериш? http://www.epicenter.com.tw/HTML/INVERTER/dash/dash.htmНа зелено вади 98 волта на синьо 110 променливо ,120mA консумацияПотенциометъра го регулира от 45 до 110,днес го мерих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #11 Отговорено 26 Март, 2012 Колега, не че нещо, но видя ли от коя година е темата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове