voroshilov 1 #1 Публикувано 25 Август, 2007 При мен в Дружба 2 има 1 сервиз в един трафопост ако някой го знае!Та нещо нали имам проблем или със скоростната кутия или със съединителя и искам бързо да ми го оправят че в Омбре много се чакало та искам да ви попитам някой знае ли дали са разбирачи.Питам ви защото собственика на сервиза е състезател и кара Хонда и ходи по състезания ама забравих как се казва та да ви насоча по-добре ама ако някой знае за този сервиз да каже дали да ходя днес там или да чакам сума ти време за друго място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
voroshilov 1 #2 Отговорено 25 Август, 2007 Сетих се състезателя се казва Цветан Илиев ако ви говори нещо ама не знам дали в сервиза бачкат качествено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #3 Отговорено 27 Август, 2007 как реши че се чакало много при омбре? Не е ли по лесно да му се обадиш? Аз се обадих по миналия понеделник за смяна на ремак и ми казаха за четвъртък. 3 дни много ли е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nnzz 0 #4 Отговорено 15 Февруари, 2008 как реши че се чакало много при омбре? Не е ли по лесно да му се обадиш? Аз се обадих по миналия понеделник за смяна на ремак и ми казаха за четвъртък. 3 дни много ли е....Аз пък чакам Омбре да ми се обади отпреди ноември 2007 за смяна на спирачните механизми. Стига го лансирахте и хвалихте- не всички са доволни от отношението му към клиентите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BurZz 0 #5 Отговорено 15 Февруари, 2008 ;) Темата е на повече от 6 месеца! Толкова ли нямаш какво да правиш, че изчете всичко до тогава !?!? И то да беше нещо важно, пък то.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 17 Февруари, 2008 Аз пък чакам Омбре да ми се обади отпреди ноември 2007 за смяна на спирачните механизми. Стига го лансирахте и хвалихте- не всички са доволни от отношението му към клиентите!е мен сигурно и от по-отдавна ме чакат разни хора да им се обадя... и кво?разберете че на някои хора трябва да им се напомня.. айде аз съм лесен, 2-3-ма на ден, ама що някой като тебе не се замотае 1 ден около тоя гаден Омбре да види за какво иде реч.С Омбре съм близък приятел и утре ще се обадя да проверя дали часът ми за сряда си седи... може да ви звучи тъпо и налудничаво, ама като са ви 15-20 човека на главите е друго.А като не всички са доволни, да си намерят друг сервиз, кво плачеш? Разберете, в българия няма по-добър хонда сервиз. Да, Омбре си има минуси и не всички са доволни, но през омбре минават повечето хонди и който каквото иска да си говори, това не е случайно. Няма сервиз без рекламации. И какво, тук, там, ебан проблем, питаш този, питаш онзи и до къде стигаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове