stefotto 0 #1 Публикувано 23 Август, 2007 колеги кажете някоя ка4ествена паста за пастиране на боята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RENZO 0 #2 Отговорено 23 Август, 2007 TURTLE WAX - това е абсолютният No.1 ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #3 Отговорено 23 Август, 2007 3М - започваш с по-груба и завършваш с най фината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito #4 Отговорено 23 Август, 2007 3М - започваш с по-груба и завършваш с най фината.TURTLE WAX е номер едно при непрофисионалните пасти ,Въпреки че съм я минал 2 пъти мойтра с тази марка доволен съм но следващият път или по точно сега преди зимата ще бъде 3М задължително най -добрата професионална паста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #5 Отговорено 23 Август, 2007 Аз съм ползвал Sonax. И съм доволен, за домашно пастиране върши работа и то на доста захбена боя правих пастирането - повече от половин година изкарваше полировката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове