stefotto 0 #1 Публикувано 23 Август, 2007 СКОРО СИ ВЗЕХ СИВИК 2004Г D14Z6 Е МОТОРА АМА МИ Е МАЛКО СЛАБИ4ЪК СЛОЖИХ K&N ФИЛТЪР,ПОПАДНАХ НА ТЕМАТА С КОЛЕКТОРИТЕ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ ПО ДОБАР И ЗА МОЯ МОТОР И КЪДЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ АКО ИМА ТАКУВ,БАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 23 Август, 2007 Вариантите са много. Може да платиш на някой да ти го изработи, може да си го поръчаш от щатите. Моя е от www.optionracing.com. Продават много качествени имитации на известни марки, на цени доста под тези за оригинала. Ако искаш мога да те свържа с човека, който ми го внесе. А ако парите не са ти проблем - оригинални на DC Sports, Arospeed, AEM... Моите са имитация на ТОЗИ модел на Arospeed. Струваха ми 350 лева. Оригиналните са $270 - $300+ доставката, а тя няма да е никак ефтина. Кутията е 1,5х0,40х0,30 м и тежи 8 кг. Сам си сметни колко ще се оскъпи докато стигне България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #3 Отговорено 23 Август, 2007 СКОРО СИ ВЗЕХ СИВИК 2004Г D14Z6 Е МОТОРА АМА МИ Е МАЛКО СЛАБИ4ЪК СЛОЖИХ K&N ФИЛТЪР,ПОПАДНАХ НА ТЕМАТА С КОЛЕКТОРИТЕ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ ПО ДОБАР И ЗА МОЯ МОТОР И КЪДЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ АКО ИМА ТАКУВ,БАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОПостни снимка на твоя смукателен колектор да го видим и може да те зарадваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #4 Отговорено 24 Август, 2007 много ти благодаря колег 6том сабера малко пари 6те се разберем да ме свърже6 с твоя 4овек,а има6 ли пердстава с колко 6те се подобри " вървежа"Ако смениш само колектора - нищо няма да усетиш. Смяната на цялата генерация (изпускателен колектор, тръби, гърнета), ако е направена разумно и кадърно може да ти донесе между 5 и 8% увеличение на мощността. Може и 10-12, но не за твоя двигател. Така че сметни си ги. Ако си 100 к.с. - можеш да очкаваш ефект в рамките на 5-8-10 коня. При твоя случай - по-малко. При всички положения за теб по-важно е да оптимизираш работата на двигателя, а не мощността. Като се отпуши двигателя - тя сама ще си дойде. Но не очаквай чудеса на толкова малък атмосферен двигател. Ако смяната на генерация, всмукателни колектори и air intake ти донесе общо 15-16 коня трябва да си доволен. Но се подготви психически, че е вероятно и толкова да не постигнеш с тзи мотор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #5 Отговорено 24 Август, 2007 и след това се огледай и за chip tuning, спортни валове, увеличаване на компресията в цилиндрите, олекотени маховици, споилери, изхвърляш всички седалки ... и като ти е все още слабичко си слагаш една турбина, слагаш леТните джанти, лепенки GTi и TDI в двата края на багажникаи ще си събрал към 200-250 коня с лепенките колега сериозно от такава кубатура ... или си потърси по-голям двигател докато още е време, или събирай сИриозни парички за сИриозен "Силов" тунинг и много безсънни нощи в гаража ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefotto 0 #6 Отговорено 26 Август, 2007 СКОРО СИ ВЗЕХ СИВИК 2004Г D14Z6 Е МОТОРА АМА МИ Е МАЛКО СЛАБИ4ЪК СЛОЖИХ K&N ФИЛТЪР,ПОПАДНАХ НА ТЕМАТА С КОЛЕКТОРИТЕ И ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИМАЛИ ПО ДОБАР И ЗА МОЯ МОТОР И КЪДЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ АКО ИМА ТАКУВ,БАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНОПостни снимка на твоя смукателен колектор да го видим и може да те зарадваме новак съм о6те и немога да разбера как да ка4а снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове