Valri 6 #1 Публикувано 23 Август, 2007 Здравейте Администрация и Модераториот известно време се регват узери и се пускат обяви продавам тва и онова,продават се разни боклуци забранете подяволите на регнатите по малко от 30 дни примерно да публикуват обяви.Ако го сметнете за важно ще се радвам,ако не трийте темата!Поздрави....P.S и не само аз съм го забелязал май: пс . Току що гледам в раздела купувам и продавам КОЛЕГА КОЙТО ТОКУ щО СЕ Е РЕГИСТРИРАЛ продава те това дайте да оправим ако е визможно неможе то така по добре да викнеме всички от дата.бг тука братче, ако някой иска да се отърве от боклука в дата.бг е местото ! Много се възмотих. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #2 Отговорено 23 Август, 2007 Нарочно бях пуснал темата в раздел "Общи дискусии" (Знам че не и е там мястото) защото ще се види от повече хора!Сега Views (94) 90 бяха направени докато не я преместиха! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 24 Август, 2007 (Редактирано) На темата мястото и е тук. Който е заитересуван знае къде да гледа. Освен това модераторите няма да я пропуснат, а като гледам е насочена точно към тях. По този начин само им отваряш работа да я местят. Иначе по въпроса аз съм на друго мнение. Какво става когато съм фен на марката, но нямам регистрация (имам и такива приятели) Решавам един ден да си продам колата и се регвам. Ми един месец ли ще чакам. Освен това тук никой не е малък и всеки може да прецени какво и от кого купува. Ако искаш гаранция за качество ходи в магазина. Друг е момента, че трябва да се знае на кой може да се разчита. По форумите има нещо коефициент на I Trader. Ако форума има възможност да се вкара подобен начин на оценяване надежността на даден човек няма да има толкова недоволни. Редактирано 24 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 24 Август, 2007 сега е момента всички да си зададем въпроса дали това е форум където да се съберат максимално много хора и плявата да е неизбежна и по повече или форумът да е малко по-сериозен, макар и с по-малко членове.Антони, това не е мобиле.бг лично според мен такива дето се регистрират заради едната обява не са много за "Фен клуб" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #5 Отговорено 25 Август, 2007 Мисля, че има решение на този проблем.Да се сложи ограничение в темите / купува-продава / ако няма поне 5-10 поста в другите теми да не може да се пише там.Предполагам , че така може да се добие бегла представа за човека. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #6 Отговорено 9 Септември, 2007 Мисля, че има решение на този проблем.Да се сложи ограничение в темите / купува-продава / ако няма поне 5-10 поста в другите теми да не може да се пише там.Предполагам , че така може да се добие бегла представа за човека.Тва не е добра идея ..... ако ти трябва примерно някоя част за колата и искаш да си пуснеш обява в "купува".. трябва да си пускаш и CV- ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #7 Отговорено 10 Септември, 2007 Ето вече може би ще сте доволни - има си да даваш оценка на потребителя, от 1 до 5! Мисля, че е достатъчно. Има и мнение за определен потребител да пуснеш, абе супер е станало така... просто няма начин вече да избяга някой, ако случайно не са му качествени стоките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zangara 1 #8 Отговорено 6 Ноември, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15406 50 мнения не са ли много? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #9 Отговорено 6 Ноември, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=15406 50 мнения не са ли много?Не , супер са.Защото ако са 10 ще обиколи 10 теми и ще пусне по едно мнение и всичко за 20 минути и после почва да си върти далавери , цена на л.с. сечаш се.А сега прочетох в една тема и един от модераторите май че джонибой беше казал че това правило важи само за тия които са се регистрира ли след въвеждане то му.Така че теб нете лови ако за това става въпрос.Друг варянт е да се направи примерно 20 дена след регистрацията . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #10 Отговорено 4 Януари, 2008 По голяма глупост от това не мога и да си представя. Аз така или иначе ще си карам хондичката. Дали съм регистриран или не дали мога да си пусна тема в продава или не. Просто от 5 дена имам колата и реших да пиша на колега тук който е пуснал тема в продава и кво да видя. Йок. Дори не съм се мъчил да продавам нещо а да купя. И какво от това губи само този който е пуснал обявата а той в случая е от доста време тук регистриран.Колегата като продава нещо е оставил сигурно и GSM за връзка а?????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове