al3x 0 #1 Публикувано 22 Август, 2007 някой може ли да сподели къде точно се намира филтъра na купето става дума за филтъра на 6 генерация сивик ,и лесно ли става подмяната му . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 22 Август, 2007 Поленов филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoSi 2 #3 Отговорено 24 Август, 2007 Филтъра се сменя лесно, сваляш жабката която е държат два винта, после има една планка от 4 винат и филтъра е готов! Само че самия филтър(оригиналния, от бултрако) струваше към 90 лева! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
al3x 0 #4 Отговорено 24 Август, 2007 ясно ами аз не съм от София трябва да видя във варна каде можеда се намери такъв филтър и на каква цена .и да го махам че да влезе малко свеж въздух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #5 Отговорено 24 Август, 2007 ясно ами аз не съм от София трябва да видя във варна каде можеда се намери такъв филтър и на каква цена .и да го махам че да влезе малко свеж въздух Филтъра, който ми продадоха Бултрако е MicronAir . Ако има вносител техен наблизо или от honda-varna.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове