batkosio 15 #1 Публикувано 22 Август, 2007 mobile.bgmobile.deХора без работа...Че и 7500 лв. хахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #2 Отговорено 22 Август, 2007 О да. Това е палавиня. Видях го преди няколко дни. Пича даже предлагаше който се интересува да отиде да пробва как върви бегачката. Тоя прелюд го гледам в немското мобиле от почти 2 години между другото. И сигурно още 2 ще го гледаме. Вярно че е 2.2 VTEC, ама цената пак е безумна. Само заради джантите и боди кита. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #3 Отговорено 22 Август, 2007 Разликата е ,4е немския е от 05/95 и е на 53200км,а българският е 09/95 и е на 100500км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #4 Отговорено 22 Август, 2007 Ами навъртял е километри. От такива дето са го пробвали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest CyberGene #5 Отговорено 22 Август, 2007 Според вас заради този МЕ-едишън ли изглежда така, в смисъл дали е фабрично или са сменяни тенекии и брони от маниаци? Искам и аз да си направя моя Прелюд да изглежда така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 22 Август, 2007 ME-Edition май вече не съществува. По принцип това са body-kit за Хонда, но май вече ги няма. Ето няколко примера за МЕ: Тук цяла серия снимки на едно МЕ. А черната от третата снимка като я видях за първи път на снимки преди около година ... после 1 седмица сънувах мокри сънищя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #7 Отговорено 23 Август, 2007 Много яко се издува 5-тата ген с този МЕ-боди кит.....радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest batkosio #8 Отговорено 23 Август, 2007 Имам и 1 въпрос по тоя повод: Да кажем на 6та ген. Civic ако отзад се сложат с една мярка по дебели гуми отколкото отпред ще има ли негативен ефект и колко ще е голям той? Примерно за размер 215/40 Р17 отпред и 225/40 Р17 отзад, или 205 отпред 215 отзад. Благодаря Ви Ако колата не е със задно, както е в случая, и е малолитражка не й ли е малко трудно да ги дърпа, то си е бая гума и джанта. Сам си си отговорил, стандартния рамер е 175/70/13... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #9 Отговорено 23 Август, 2007 (Редактирано) ОК, тогава ако на стандартните 175 отзад да се сложат 185 или 195? Ясно ми е че ще има някъв негативен ефект, ама колко вреден ще е? Редактирано 23 Август, 2007 от zarrick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове