Ironstone 0 #1 Публикувано 22 Август, 2007 Информация за новия Акорд бе споделена тези дни. До сега моделът е постигнал огромен успех като лидер в класа си (среден по размер седан) в Канада и на второ място по продажби като семеен седан в САЩ след Toyota Camry. Новият Акорд се характеризира с по-големи размери, по-заоб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 22 Август, 2007 Ако я погледам още малко (особено червеното купе) - ЩЕ СВЪРША! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #3 Отговорено 22 Август, 2007 Тоя Accord не се ли доближава като визия към сегашния Legend? Много подобни ми изглеждат...Иначе купето както винаги изглежда много по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #4 Отговорено 22 Август, 2007 и на мен на легенд ми прилича .. или по скоро на смесица между Legend и R34 GT-Rе като одъртея и се кротна ще си взема такова купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #5 Отговорено 22 Август, 2007 абе пусто, защо всички нови коли изглеждат толкова еднакво?-Мънички странични прозорци, като в затвор -с издигаща се линия на бронята отпред назад.-предни фарове изтеглени и заострени-задни стопове които са футуристични, а не практични- в задната си част купето слиза надолу и по-висок човек на задната седалка има опасност да пробие тавана (преувеличавам)Честна дума, повръща ми се от еднообразието - и не ми казвайте че Пасат, Акорд, Тойота и т.н. имат огромни разлики - разликите са в емблемите и отпред решетката Не изглежда лошо - хич даже, червеното купе е много "хищно" отпред, колкото и кастрирано да изглежда - като всички купета Ама защо не прилича на Civic 8gen? Е, това е дизайн който като видиш и ВЕДНАГА казваш: Хонда!Ако вида такъв на улицата, отзад, само по емблемата ще се сетя че е Хонда Лично мнение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MpaBkaTa 0 #6 Отговорено 22 Август, 2007 http://jalopnik.com/cars/new-cars/2008-hon...aled-291565.phpАко сте гледали евронмюаз - картини без коментар! NO COMMENT! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #7 Отговорено 22 Август, 2007 Егати якият АКОРД.жесток е.и аз бих свършил ако го видя.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #8 Отговорено 22 Август, 2007 PreludeManiac какво говориш. Добрече трудно свършвам само с гледане, иначе наистина щях да направя белята, като я видях на горнобански път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 22 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #10 Отговорено 22 Август, 2007 Седана не ме радва особено, ама купето ... Айде да го пускат по-скоро, че и без друго се точа за сегашния ... тъкмо може да му тръгне цената надолу по-сериозно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord6 0 #11 Отговорено 22 Август, 2007 Доколкото разбирам от английския сайт, става въпрос за нов американски Акорд. Поне досега, американските модели се различаваха от тези за Европа, освен купето (което е американче ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #12 Отговорено 23 Август, 2007 Ето на DJ-я новото Coupe Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cK1 #13 Отговорено 23 Август, 2007 А дано да е американския акорд, че нещо хич не ми харесва , не знам дали ви прилича на легенд(на мен грам), ама решетката са я взаймствали от пикапа(камиона) "ридгелаин" или както там се казваше модела, верно стана камион за 2006 ама ..... айде моля моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zmeio #14 Отговорено 23 Август, 2007 Мдааа, страхотен е, особено купето. Ето още малко по добри снимки: КЛИК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac #15 Отговорено 23 Август, 2007 Ох! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Draik #16 Отговорено 23 Август, 2007 и на мен на легенд ми прилича .. или по скоро на смесица между Legend и R34 GT-Rе като одъртея и се кротна ще си взема такова купе много буна старост ще имаш явно Иначе количката ми хареса много започвам да събирам пари и да си я купя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #17 Отговорено 23 Август, 2007 (Редактирано) Ето на DJ-я новото Coupe Е аз никога не съм се съмнявал в теб. Просто нямаше начин да пропуснеш. Редактирано 23 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове