Jump to content
Guest Founder

Стари потребители - Нови потребители

Recommended Posts

Guest Founder

Взето от друга теми.пост1 - "И също съм съгласен, че има определени хора, които по срещи трудно приемат новите."пост2 - "А не като на националната - кой когото познава, събрали се и се отцепили на групички по интереси (т'ва втория ден, когато дойдох - така ви заварих)."и т.н. и т.н.хахаха , май излезна на яве групичката , която се сформира на националната среща :)по старите юзъри не обръщаха внимание на по новите и въобще ги бяха заебали - размърдаха се единствено когато дойдоха тия пичове с с2000-то , акурата , сивика и акорда .НЕ ТАКА КОЛЕГИ - ТОВА , ЧЕ СТЕ ОТ МНОГО ВРЕМЕ ВЪВ ФОРУМА НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ НА ПО-НОВИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ - АБСОЛЮТНО ОБРАТНОТО!!! ПОМОГНЕТЕ ИМ ДА НАВЛИЗАТ В НАШЕТО ОБЩЕСТВО И ДА ЗАОБИЧАТ И МАРКАТА , И ХОРАТА КОИТО КАРАТ ХОНДА!Имаше страшно много млади фенове , с които дори не се запознахте - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД ТОВА! СРАМНО И ПОЗОРНО Е ЗА ВАС - ТУК ВЪВ ФОРУМА ДА ИМ ПРАВИТЕ РАЗНИ ЗАБЕЛЕЖКИ , А НА НАЦИОНАЛНАТА ДА НЕ ИМ КАЖЕТЕ ДОРИ "ЗДРАВЕЙТЕ , ДОБРЕ ДОШЛИ"Както някой написа в по преден пост ... бе ше си очевидно как се бяха сформирали групичка на по старите във форума и не ебаваха въобще по новите и по младите пичове , които бяха дошли на националната.На всеки му се пие и му се седи на маса , но можеше да обърнете поне малко внимание и на останалите.Не само вие / 15 човека на кръст/ да си седите да си пиете ракията и да изолирате другите хора.Все пак се сетете , този клуб нямаше да бъде това , което е в момента - и само вие тръдно бихте го популяризирали.аре със здраве и дано на следващата национална не се представите в тази си светлина.п.п. а OXYGEN-e много си прав в предния си пост за това , че нас по новите трудно някой ни обръща внимание и не могат да ни приемат толкова лесно в "сектата" , за _Дидонетата_ :D няма какво да кажа - едни от най-истинските фенове на марката в този форум - и едни от най-големите пичове в този съшия ... следвашия месец живот и здраве нема да пропусна да се напия с тях :P аре нека тръпнат в очакване на неочакваното ;) ;) ;)

Редактирано от Founder

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest miHo

Моето мнение по въпроса е .....НОВ ИЛИ СТАР ЩОМ КАРА ХОНДА Е НАШ ДРУГАР :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Никога ме сме се деляли на стари и нови, аз сега обаче като се сетя за първите си постове направо се чудя на себе си. Търпях известни критики, но мога да заявя спокойно че бях посрещнат в форума доста добре и то от по-старите "кучета" тук!Добро внимание получих и когато за пръв път отидох в сервиза на Омбре, няма да се впускам в подобробности колко добре бях посрещнат от хора с които дори не се бяхме виждали, а само на л.с. от форума се познавахме задочно!, а пък с други просто за първи път си говорихме и се запознахме едва ли не по никнейм! Но тези хора също ме приеха както и аз тях и до ден днешен мога да твърдя че много,много са ми помагали,помагат ми и винаги мога да разчитам на тях. Не веднъж са се доказали! На първата ми седмична среща в София пак останах с много добри впечатления, както и на месечните!!!! Май се поунесох в приказки, но ще завърша само с едно!Критики към новорегистрираните е имало, и ще има, но нека не мислят че те са с лоша умисъл, защото и аз така мислех в началото, но едва след като опознах хората разбрах че са били за общото добро на форума!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И както каза Михо - няма млади,няма стари - щом кара Хонда са другари :)

Редактирано от misho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

то си зависи и от новобранците , аз като отидох на първата ми среща на ФОРУМА се запонзах с почти всички и си плямпах с който ми падне , никой от старите хондаджии няма да се направви на луд , ако някой от новите дойте при него и го пита или загови за каквото и да било... са и аз вече почвам да се бутам между старите хондаджии.... :offtopic: и когато дойде някой за 1-ви път на някоя от срещите , седи и гледа като ударен... кво трябва всички , които сме по-отдавна във ФОРУМА да ходиме и да го распитваме - ама как си ама кадете те сарби и т.н

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера ми беше за сефтеГолям срам първите 30 минПосле лека по лека мисля че нештата тръгнаха добреМерси за всичко====за лепенката много данке

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някой се е почувствал пренебрегнат се извинявам - не съм физиономист, но се радвам на всички фенове!!! Фондъре, ти пък най-малко межеш да се оплачеш от липса на внимание, повече с теб говоя по срещите отколкото с жената :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Аз пък когато отидох на първата среща на Екото бяхме само 3ма ,аз,IXI и SUR3A1.

Обаче беше готино,даже бях без кола ,че по това време я боядисвах и бях пешеходец .После се замъкнах на месечна среща и както е видно от снимковия материал който ще приложа по долу се запознах с много хора и си лафихме доста a а и те сами надойдоха при мен и моята "резачка" :offtopic: ,нема кво да се притеснявате като ви е за първи път .

А иначе по повод цепенето на млади и стари хондаджий ,си мисля ,че това е голяма простотия ,но за сажаление това е от много време така .Има всякакви хора ,стеснителни ,общителни и тн.т. само ,че това не значи ,че някой ако е дошъл на сбирка и е по стеснителен ние трябва да го изолираме .Мисля ,че тук сме се събрали се свестни хора готови да помогнат на всекиго в нужда .Аз още почти никой не познавах и отидох на Пловдивска среща и трябва да си призная ,че майните са пълни пичове ,приеха ме добре . Всъщност за мен сбирките в Пловдив са класика ,препоръчвам на всеки който не е ходил да ги посети ,заслужава си.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Ачо.. да та таковам :offtopic: ми ти не забеляза ли 4е половината явно съфорумци си бяха до6ли с приятели или с половинките,ся нали не о4аква6 някой да те дръпнеи да са питаме ти кой бе6е...бла бла бла.Ако си спомняте ве4ерта в събота дойте Пловдивски Акорд 4ервен 2004г+ мъж и жена....ми хората слезли до магазина да си напазаруват(в квартала в Пловдив) и видели S2000-то+останалите то4илки на Димитър,питали ко става накъде с тоя арсенал..разбрали за ко иде ре4 и барабар с покупките айде на сре6та без никой да познават.Та тез хора как така успяха да се запознаят с доста от нас(даже и ми гостуваха в кръ4мата) На първата ми национална и мен ми бе6е ляво,ама ходих и са бутах за да разбера кой кой е.Нормално е на такава сре6та когато познава6 пове4ето ли4но и ги вижда6 1-нъж годи6но да си сред тях.Поне аз така направих за 10-те 4аса престой :love: В тоя форум има регистрирани доста хора не е задължително да се познаваме вси4ките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така си е .... като си нов е малко куцо при положение ,че всички се познават и си говорят . Ама това е 1вия , 2рия път .... като се бутнеш тук-там , питаш кой кой е и т.н. и няма проблем . Мога с чиста съвест да кажа , че хората дето идват по сбирките са предимно големи пичове и си заслужава да се запознае човек с тях ... а и доста може да научи ! Пък това ,че някои са си по-гъсти става с времето . Но че си говорят някакви техни си неща дори по сбирките не значи , че ще откажат на някой внимание или ще му помогнат !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ачо ша та очакваме :) а иначе по темата мисля, че за това са и срещите за да се запознаваме и да удряме по някое лафче :) стари или нови фенове/всеки си има свое виждане за това как да се запознае с останалите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти на всички!Ами аз скоро ще напиша малко повече за мен в "кой какво кара..." тъй като досега не съм се представил.От скоро съм потребител. Надявам се нямате напротив че живея извън България... искам да подържам контакти с Хонда фен(ки)ове от БГ.Боян

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти на всички!Ами аз скоро ще напиша малко повече за мен в "кой какво кара..." тъй като досега не съм се представил.От скоро съм потребител. Надявам се нямате напротив че живея извън България... искам да подържам контакти с Хонда фен(ки)ове от БГ.Боян

Няма никакви проблеми. Нали носиш в сърцето си Хонда. Това е важното. Има доста фенове, които пишат извън страната, и се познаваме по-един или друг начин задочно. Та по темата. Аз винаги съм се старал да помагам на новите потребители. Няма значение дали пиша в някоя тема, дали пиша на лични, или като видя някой неориентиран фен на екото. Винаги махам, и се запознавам. На Марто обаче му правя евалата. Как го прави тоя номер незнам. Винаги налазва новите фенове преди всички. Евалата Марти. Пич на място си. :) Хубавото е, че не само той. Както някой каза, на срещите идват само пичове. Само да посмее някой да се оплаче от липса на проявено внимание към него. :) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако някой се е почувствал пренебрегнат се извинявам - не съм физиономист, но се радвам на всички фенове!!! Фондъре, ти пък най-малко межеш да се оплачеш от липса на внимание, повече с теб говоя по срещите отколкото с жената ;)

:) ой тате , тате ... аз от вас посмъртно немога да се оплача :D говорих предмино за тия новите маняци , който са по стеснителни и не са ги оперирали още от _срамна_ болест ;)

Ачо.. да та таковам ;) ми ти не забеляза ли 4е половината явно съфорумци си бяха до6ли с приятели или с половинките,ся нали не о4аква6 някой да те дръпнеи да са питаме ти кой бе6е...бла бла бла.Ако си спомняте ве4ерта в събота дойте Пловдивски Акорд 4ервен 2004г+ мъж и жена....ми хората слезли до магазина да си напазаруват(в квартала в Пловдив) и видели S2000-то+останалите то4илки на Димитър,питали ко става накъде с тоя арсенал..разбрали за ко иде ре4 и барабар с покупките айде на сре6та без никой да познават.Та тез хора как така успяха да се запознаят с доста от нас(даже и ми гостуваха в кръ4мата) На първата ми национална и мен ми бе6е ляво,ама ходих и са бутах за да разбера кой кой е.Нормално е на такава сре6та когато познава6 пове4ето ли4но и ги вижда6 1-нъж годи6но да си сред тях.Поне аз така направих за 10-те 4аса престой ;) В тоя форум има регистрирани доста хора не е задължително да се познаваме вси4ките

хубу де , разбрах те , че искаш и аз да дойда в кръчмата и да има :) и :);) ;) ;)айде и за стари и за нови ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... по старите юзъри не обръщаха внимание на по новите ...

Не забравяй, че всички сме били нови! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ver4eto

[

И НЕКА СЕМЕЙСТВОТО СТАВА ПО-ГОЛЯМО

:beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На следващата национална предлагам да направим офицялно представянена Хонда фен клуб и да изброим всички присъстващи членове.Така ще се запознаем всички(или почти) и няма да има сърдити.Организацията е лесна и можем даже да пуснем листовка кой кой е!Да не забравяме все пак,че има и тема "кой какво кара+снимка"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Само не разбрах какъв е проблемът? На Жребчево примерно Михо дойде и си се запозна най-човешки с мен. Не беше толкова трудно, не хапя (винаги). :beer::dj:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ми беше първа национална, преди това бях ходил само на една местна но това не ми попречи да се запозная с доста хора и да доведа след това групата от Стара Загора. Просто който е имал желание се е запознал с други който не или пък го е било толкова срам че една дума да не обели проблема си е негов. А ето с Ачо с запознахме тогава но това не попречи да стом до сутринта ( а някои даже да преспи в колата ми :P ) Всичко е до желание.Айде със здраве :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...