I_V_O 6 #41 Отговорено 26 Август, 2007 дъж , сняг , градушка квото ще да вАли.... там ще бъда...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #42 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) Hondanche_mamche написа: Ние няма да дойдем. Колата ни е помляна от един Голф - капак, калник, фарове..... Слава Богу, мъжо е добре.Слава богу че вие сте добре!! Редактирано 26 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #43 Отговорено 26 Август, 2007 И мойте свършиха, пак приканвам ако някой има файла за лепенките да ми го прати за да отпечатам малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #44 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) Хайде сега и малко снимки Малко са в общ план , но това е положението снимки Редактирано 26 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov #45 Отговорено 26 Август, 2007 Dakata написа: Хайде сега и малко снимки Малко са в общ план , но това е положението снимки Стават.Идиални са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #46 Отговорено 26 Август, 2007 Е са само да видите Salamander като пусне снимките - яко снимачница като гледах как щрака жадно-жадно отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #47 Отговорено 26 Август, 2007 Salamander написа: ... май доста хора 4етат на6ия форум Едва ли http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=68206 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #48 Отговорено 26 Август, 2007 браво яко сте снимали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #49 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) не беше лоша срещата обаче ми се струва, че нещо някои много взеха да си вярват като карат и става доста опасно- повечето забелязаха някакви се връткат около колите, други профучават покрай хората и някак си не ми приличаше на Хонда среща Редактирано 26 Август, 2007 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lupi1981 0 #50 Отговорено 26 Август, 2007 Хубави снимки браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #51 Отговорено 26 Август, 2007 didone написа: не беше лоша срещата обаче ми се струва, че нещо някои много взеха да си вярват като карат и става доста опасно- повечето забелязаха някакви се връткат около колите, други профучават покрай хората и някак си не ми приличаше на Хонда среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #52 Отговорено 27 Август, 2007 НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondanche_mamche 0 #53 Отговорено 27 Август, 2007 Ognyan написа: НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Хайде, само на мен, аз на никой няма да кажа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #54 Отговорено 27 Август, 2007 Колеги .. аз като гледам снимчиците...се е получила доста "интеравтомаркова" среща ! Поздрави на Софийската група ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #55 Отговорено 27 Август, 2007 Hondanche_mamche написа: Ognyan написа: НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Хайде, само на мен, аз на никой няма да кажа! Когато баничарка ти диша във врата по време на гонка и ти няма да искаш клипчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #56 Отговорено 27 Август, 2007 Хахаха , ама тоя с баничарката беше луд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #57 Отговорено 27 Август, 2007 Направо си мислех че се е закачил за вас егати и фолца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #58 Отговорено 27 Август, 2007 мене па най ме искефи тъпите УШЕВИ , като дойдоха и на високо-говоритела как викаха - АЙДЕ ПРИЯТНА ВЕЧЕР..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #59 Отговорено 27 Август, 2007 само 2 клип4ета успях да направя мойта камера е 3.1МП айде пи4овете с хубавите камери да пуснат клип4ета де? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове