I_V_O 6 #41 Отговорено 26 Август, 2007 дъж , сняг , градушка квото ще да вАли.... там ще бъда...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #42 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) Ние няма да дойдем. Колата ни е помляна от един Голф - капак, калник, фарове..... Слава Богу, мъжо е добре.Слава богу че вие сте добре!! Редактирано 26 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #43 Отговорено 26 Август, 2007 И мойте свършиха, пак приканвам ако някой има файла за лепенките да ми го прати за да отпечатам малко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #44 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) Хайде сега и малко снимки Малко са в общ план , но това е положението снимки Редактирано 26 Август, 2007 от Dakata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov #45 Отговорено 26 Август, 2007 Хайде сега и малко снимки Малко са в общ план , но това е положението снимки Стават.Идиални са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ShEfA #46 Отговорено 26 Август, 2007 Е са само да видите Salamander като пусне снимките - яко снимачница като гледах как щрака жадно-жадно отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #47 Отговорено 26 Август, 2007 ... май доста хора 4етат на6ия форум Едва ли http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=68206 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #48 Отговорено 26 Август, 2007 браво яко сте снимали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #49 Отговорено 26 Август, 2007 (Редактирано) не беше лоша срещата обаче ми се струва, че нещо някои много взеха да си вярват като карат и става доста опасно- повечето забелязаха някакви се връткат около колите, други профучават покрай хората и някак си не ми приличаше на Хонда среща Редактирано 26 Август, 2007 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lupi1981 0 #50 Отговорено 26 Август, 2007 Хубави снимки браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #51 Отговорено 26 Август, 2007 не беше лоша срещата обаче ми се струва, че нещо някои много взеха да си вярват като карат и става доста опасно- повечето забелязаха някакви се връткат около колите, други профучават покрай хората и някак си не ми приличаше на Хонда среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #52 Отговорено 27 Август, 2007 НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondanche_mamche 0 #53 Отговорено 27 Август, 2007 НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Хайде, само на мен, аз на никой няма да кажа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #54 Отговорено 27 Август, 2007 Колеги .. аз като гледам снимчиците...се е получила доста "интеравтомаркова" среща ! Поздрави на Софийската група ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #55 Отговорено 27 Август, 2007 НЕ! Клипчета от тая среща не трябва да има Хайде, само на мен, аз на никой няма да кажа! Когато баничарка ти диша във врата по време на гонка и ти няма да искаш клипчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #56 Отговорено 27 Август, 2007 Хахаха , ама тоя с баничарката беше луд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #57 Отговорено 27 Август, 2007 Направо си мислех че се е закачил за вас егати и фолца Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #58 Отговорено 27 Август, 2007 мене па най ме искефи тъпите УШЕВИ , като дойдоха и на високо-говоритела как викаха - АЙДЕ ПРИЯТНА ВЕЧЕР..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #59 Отговорено 27 Август, 2007 само 2 клип4ета успях да направя мойта камера е 3.1МП айде пи4овете с хубавите камери да пуснат клип4ета де? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове