Jump to content
Guest ozonbg

Годишна винетка

Recommended Posts

Guest ozonbg

Ако си купя годишна винетка от септември месец докога ще ми важи, до септември 2008 или до края на януари 2008?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JAZZ

за съжаление е само до края на Януари.незнам защо толкова глупаво е измислено,ама на!.. българска му работа! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ozonbg

Така е много прецакващо за потребителя, за 5 месеца не си струва човек да плати за 12, по-добре да се изчака 4 мес. и да се купи за цялата година. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в държавата се вземат много преки решения засягащи гражданите без да се има предвид дали е съгласувано и най-малкото с техния интерес/напротив, я дайте да ги изтискаме хубаво/, уви, ама щото си мълчим и приемаме каквото ни се предлага затва, но това е друга тема и май и за друг форум

Редактирано от ozonbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали имаше и месечни винетки? Или бързо изчезваха? Или тримесечни ли бяха.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

25лв ти е месечната, 10лв е седмичната, прави сметка... нямах нищо против да дам 60-70 за годишна като си купих колата юни месец, но НЯМАШЕ! поне по бензиностанциите. Еб@ти рекета мен ако питаш. В пътно управление имало, казаха, ама ако го знам къде е това...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

В пошенските клонове има и там бяха основните пунктове за продажбата им, при въвеждането. Иначе на късмет, преди няма и месец, си купих годишна от един Шел в Ст. Загора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F20A4

25лв ти е месечната, 10лв е седмичната, прави сметка... нямах нищо против да дам 60-70 за годишна като си купих колата юни месец, но НЯМАШЕ! поне по бензиностанциите. Еб@ти рекета мен ако питаш. В пътно управление имало, казаха, ама ако го знам къде е това...

Е, скъпички са, ама поне пътищата ни са супер! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Пробвай на ъгала на бул.Христо Ботев и пл.Македония ако идваш откъм руски паметник в дясно точно на ъгала

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...