Jump to content
filkata

Смяна на масло

Recommended Posts

Значи закарах си колата в един сервиз да ми сленят маслото и ремаците и в последствие двата предни диска и ми казаха цена 760лева за всичко...Дисковете знам че струват по 56 лева единия та ми е интересно колко струват маслкото и ремаците става вапрос за сивик 2.0iTD та да знам колко ми взима за работата че ми се струва малко множко :blush1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ролки сменяли ли са...? въздушен , маслен , филтър купе...? На мен ми се вижда нормално защото когато взех акорда всички консумативи + смяната им беше май малко над 600 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ролки сменяли ли са...? въздушен , маслен , филтър купе...? На мен ми се вижда нормално защото когато взех акорда всички консумативи + смяната им беше май малко над 600 лева.

Да всичко те са 3 ролки сменили са 2 щото 3тата тряало с доставка от чужбина по-нататака значи няма място за притеснение мерси много брех тея хонди :blush1::lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май забравяте , че това е двигател на Ровър !!! а както са ми казвали приятли и съм чел - частите хич не им са евтини !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamo

Май забравяте , че това е двигател на Ровър !!! а както са ми казвали приятли и съм чел - частите хич не им са евтини !!!

:lol::|:( Това не го знаех. И вярвам че са по-скъпи частите на Ровър. СЛед като миналия ден чух че непроизвеждат нови Ровъри и фирмата фалирвала... и спирала и части да произвежда вече. Оригиналните части ставали все по-скъпи и по-трудно достъпни :blink: Ако информацията която чух е вярна , то положението на хората с ровъри става кофти работа...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...