filkata 0 #1 Публикувано 17 Август, 2007 Значи закарах си колата в един сервиз да ми сленят маслото и ремаците и в последствие двата предни диска и ми казаха цена 760лева за всичко...Дисковете знам че струват по 56 лева единия та ми е интересно колко струват маслкото и ремаците става вапрос за сивик 2.0iTD та да знам колко ми взима за работата че ми се струва малко множко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 17 Август, 2007 А ролки сменяли ли са...? въздушен , маслен , филтър купе...? На мен ми се вижда нормално защото когато взех акорда всички консумативи + смяната им беше май малко над 600 лева. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
filkata 0 #3 Отговорено 17 Август, 2007 А ролки сменяли ли са...? въздушен , маслен , филтър купе...? На мен ми се вижда нормално защото когато взех акорда всички консумативи + смяната им беше май малко над 600 лева.Да всичко те са 3 ролки сменили са 2 щото 3тата тряало с доставка от чужбина по-нататака значи няма място за притеснение мерси много брех тея хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 18 Август, 2007 Май забравяте , че това е двигател на Ровър а както са ми казвали приятли и съм чел - частите хич не им са евтини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamo #5 Отговорено 18 Август, 2007 Май забравяте , че това е двигател на Ровър а както са ми казвали приятли и съм чел - частите хич не им са евтини Това не го знаех. И вярвам че са по-скъпи частите на Ровър. СЛед като миналия ден чух че непроизвеждат нови Ровъри и фирмата фалирвала... и спирала и части да произвежда вече. Оригиналните части ставали все по-скъпи и по-трудно достъпни Ако информацията която чух е вярна , то положението на хората с ровъри става кофти работа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове