Jump to content
ivorpetkov

Honda Logo

Recommended Posts

Онзи ден на паркинга на Хит гледам някаква Honda. Същия цвят като мойта, но по-мини.Honda Logo - абсолютен бонбон.Почнах да се навивам дали си взема такава за града.Дайте някакви отзиви за това нещо - къде ги правят, как е с поддръжката (че съм виждал досега само 1 "на живо")?Доколкото разбрах има с вариатор и с ръчни скорости.Това наследника на стария "Джаз" ли е ?Всъщност ето тук дават малко инфо wiki, но друго си е впечатления на собтвеник. ;)

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден на паркинга на Хит гледам някаква Honda. Същия цвят като мойта, но по-мини.Honda Logo - абсолютен бонбон.Почнах да се навивам дали си взема такава за града.Дайте някакви отзиви за това нещо - къде ги правят, как е с поддръжката (че съм виждал досега само 1 "на живо")?Доколкото разбрах има с вариатор и с ръчни скорости.Това наследника на стария "Джаз" ли е ?

Върти ми се из главата, че вече имаше някаква тема сравнително наскоро с въпрос за този модел, но не мога да я намеря. Май беше модела преди Jazz/Fit, дошъл по късно в Европа, в продажба една-две години преди да дойде Jazz. По тази причина мисля не беше и толкова разпространен в Европа.Намерих я, провери ТУК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10x. Трябвало е да ползвам търсачката. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Тино много добре е дал ревю на машинката, той и най-добре знае има доста км с такова зверче!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...