ivorpetkov 16 #1 Публикувано 16 Август, 2007 (Редактирано) Онзи ден на паркинга на Хит гледам някаква Honda. Същия цвят като мойта, но по-мини.Honda Logo - абсолютен бонбон.Почнах да се навивам дали си взема такава за града.Дайте някакви отзиви за това нещо - къде ги правят, как е с поддръжката (че съм виждал досега само 1 "на живо")?Доколкото разбрах има с вариатор и с ръчни скорости.Това наследника на стария "Джаз" ли е ?Всъщност ето тук дават малко инфо wiki, но друго си е впечатления на собтвеник. Редактирано 16 Август, 2007 от Ивайло Петков Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #2 Отговорено 16 Август, 2007 Онзи ден на паркинга на Хит гледам някаква Honda. Същия цвят като мойта, но по-мини.Honda Logo - абсолютен бонбон.Почнах да се навивам дали си взема такава за града.Дайте някакви отзиви за това нещо - къде ги правят, как е с поддръжката (че съм виждал досега само 1 "на живо")?Доколкото разбрах има с вариатор и с ръчни скорости.Това наследника на стария "Джаз" ли е ?Върти ми се из главата, че вече имаше някаква тема сравнително наскоро с въпрос за този модел, но не мога да я намеря. Май беше модела преди Jazz/Fit, дошъл по късно в Европа, в продажба една-две години преди да дойде Jazz. По тази причина мисля не беше и толкова разпространен в Европа.Намерих я, провери ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivorpetkov 16 #3 Отговорено 16 Август, 2007 10x. Трябвало е да ползвам търсачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #4 Отговорено 16 Август, 2007 Тино много добре е дал ревю на машинката, той и най-добре знае има доста км с такова зверче! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове