krasimir_01 84 #1 Публикувано 15 Август, 2007 Не бих носил подобно нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #2 Отговорено 16 Август, 2007 Аз пък ще се замисля сериозно дали да не си взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #3 Отговорено 16 Август, 2007 Ейй много оригинално бих си взел една Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #4 Отговорено 16 Август, 2007 Не може ли да я забодем тази тема, изглежда полезна , а и интересът може да е висок дори и на по-късен етап. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondanche_mamche 0 #5 Отговорено 16 Август, 2007 Е, какъв е смисъла да се забоде? Тениската не е кой знае какво..... дай една, която има две жени и един мъж, нагъзен, и тогава ще я заподЪТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #6 Отговорено 17 Август, 2007 На мен лично тая ми простее, но примерно тука има една друга :http://portokal.bg/browse/viewproduct/715/...%B8%D0%BB%D0%B8На тоя сайт хубавото е, че можете да си модифицирате тениските (примерно да си добавите логото и на гърба) или направо да си правите свои.В Бултрако в момента има 5-6 вида тениски и ризи, но всичките са на Формула 1 тематика, няма такива само с лога примерно. Цените не са много народни, 40лв и нагоре. Казаха ми, че в края на месеца или началото на следващия очакват "нова колекция" Пазарувал съм от там вече щампата е от фолио и много бързо пада (1-2 пранета)! Иначе като нова е супер! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #7 Отговорено 17 Август, 2007 Значи няма да ги пера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #8 Отговорено 18 Август, 2007 мдааа, ще ги ползваш като FIAT PUNTO,дамска превръзка.ползваш и хвърляш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #9 Отговорено 20 Август, 2007 Скивайте тука к'ви имахонда варнаА доставки до София правят ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове