Jump to content
Ombre

Имаме ли човек с туристическа агенция?

Recommended Posts

Чакам оферти за септември.Самолет(задължително),All Inclusiv.Дайте на човека малко да си почине от тия Хонди де :dry: Не ми пускайте линкове моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кажи дали е спешно или не.Брат ми си търси оферта около 1-2 месеца, и се спря на Кушадасъ.Просто там в момента офертата е страшна.Ще попитам една приятелка и тия дни ще ти кажа цени и какво включват :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам оферти за септември.Самолет(задължително),All Inclusiv.Дайте на човека малко да си почине от тия Хонди де :bounce: Не ми пускайте линкове моля.

Албена Холидейс, гр. София, ул. Доспат 15 ( до 5те)тел. 952 0060, 0887765507Чрез тази агенция един приятел ходи в средата на юли в Анталия в хотел Делфин Палас 5 звезди, пътуването е със самолет.Струваше им 1200 лв. на човек Ultra all inclusiv. Много са доволни. Мога да ти пратя и снимки от хотела, но предполагам че в интернет може да си намериш достатъчно ;)Весело искарване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам оферти за септември.Самолет(задължително),All Inclusiv.Дайте на човека малко да си почине от тия Хонди де :beer: Не ми пускайте линкове моля.

Здрасти,Не знам дали е още на дневен ред това, но ти пратих информация на "лични".Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...