Jump to content
vartan

Някой може ли да ми каже как се поръчва от този сайт

Recommended Posts

Харесах си доста неща а и цените са супер и ако някой може да ми каже как мога да поръчам от този сайт или той да ми поръча като аз си плащам всичко ще съм му много благодарен.И някой знае ли дали въобще доставят до България.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като отидеш на "International Customer" има списък със страните към които правят доставка. Да позна, не доставят в България :D Жалко но факт. Много от онлайн магазините не доставят до тук :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да дигна темата и да попитам а неможе ли някой който има човек в Америка например да ми направи поръчка.Примерно хората които доставят от e-bay :cool: , аз има казвам кво искам те си правят сметката и те казват кво искат :) .

Редактирано от vartan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В този раздел не мисля, че всички заинтересовани биха ти дочели темата !!! Но мисля, че ако погледнеш ТУК и ... що се отнася до и-бей и други сайтове Шефчето извършваше тази услуга. Свържи се с него мисля, че ще помогне :drunk:Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами... аз вече писах, че не се занимавам повече, тъй като често за да е евтино минавах назад, а и по други причини. Как да е де, а и да бях още в "бранша" нямаше да се съглася да докарма обуща, защото БГ митничарите са крадливо племе... от опит !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми няма нищо ще си носим адидасите и найковете от Китай !!! , мерси все пак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо си мислиш, че "Конверс" за щатите не се прави в Китай? Преди две седмици ми донесоха оригинални ризи "Кенет Кол" и часовник "Емпорио Армани" - на всичките пише Made in China. !!! Няма вече "ментета" и "оригинали" баце! 60% от световното производство е съсредоточено в Китай и Тайван.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам Шефе ... нема ме волняваш са :rolleyes:Понеже точно такъв пост (дали се занимаваш още) търсих и не открих ... си позволих да ти копна НИК-а. Явно съм пропуснал и ще изкупя всичко с една греховна бира :cool:А по темата .... и това, че нямаше нищо общо с Хонда също не забелязах, но както и да е, ако някой от първия линк с раздела "Поръчки от чужбина" се съгласи да поръча такова нещо и пристигне в БГ задължително трябва да боднеш една бродерийка "Н" :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторе, от бира няма нужда - голяма работа, че си ми копнал ник-а. Ето така вече се знае, че съм пенсия. За прелюд знам, че няма да се навие - само от този сайт се занимава, и от опит знам че не му е леко заниманието!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

може пък аз да ти докарам едни гуменки евентуално. пиши ми ако искаш :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...