ZaRRicK 330 #1 Публикувано 10 Август, 2007 Някои може ли да ми каже коя е песента която беше в шапката на предаването "Студио Х" от преди десетина години по Канал 1? Слави Стрифонов я беше ползвал като основен мотив в една от своите песни. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #2 Отговорено 10 Август, 2007 Ako не се бъркам мисля,че е копелета гадни! Ама не съм много запознат с творчествоо му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 11 Август, 2007 Брее, никои ли не я знае тая песен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JAZZ 0 #4 Отговорено 11 Август, 2007 a всъщност това дали е песен?аз не си спомням как точно звучеше,но май нямаше текст.... що не пробваш някой композитор дето е пише филмова музика?Енио Мориконе сигурно не е,ама ги подкарай наред.пък може и да бъркам?!... знам ли?ако беше въпросът за някоя прогресив -рок банда веднага отговарям,ама с'а? те така че си се пулим и не мога да ти кажа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #5 Отговорено 13 Август, 2007 Все още се издирва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове