Japanese/Power 0 #1 Публикувано 9 Август, 2007 Здрасти фенове имам няколко въпроса към вас.Единият е че съм на път да си копувам за отпред спирачни дискове вентилирани........имате ли някой наблюдения към някоя марка,ориентировачна цена за брой и т.н.В един магазин ми предложиха някфи Английски май бяха не помня вече Делфи май беше марката,а цената беше 56лв за брой.................някой нещо да знае за тях.Мерси на всички поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #2 Отговорено 9 Август, 2007 аз взех brembo max - 162mm - 85 лв. бройката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #3 Отговорено 9 Август, 2007 аз взех brembo max - 162mm - 85 лв. бройкатаКолега от къде ги купи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 9 Август, 2007 Аз съм с Делфи и нямам грижи с тях но накладки Делфи не се лажете да си купувате, повече от отвратителни са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #5 Отговорено 10 Август, 2007 аз взех brembo max - 162mm - 85 лв. бройкатаНа тази цена и особено, ако са купувани от тук вероятността да са менте е 95%.А за Делфи не знам... ако ще са английски, аз бих се спрял на National.Иначе Брембо (ако го намериш оригинално) си е Брембо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lz2lps 0 #6 Отговорено 10 Август, 2007 (Редактирано) аз взех brembo max - 162mm - 85 лв. бройкатаАз в момента на GSR-a съм с Brembo Slotted Sport и мога да кажа, че са доста добри. Цената ня която ги купих е 157$ за предния комплект и то като се има в предвид, че пазарувам от магазин, който директно поръчва от Brembo (вероятно с малка комисионна) и цените там са едни от най-ниските, на които могат да се намерят дисковете. А и да те поправя, че някой да не се обърка --> диска е 262мм, а не 162мм . По принцип на Civic DX e 240mm, a на Civic EX e 262mm. Редактирано 10 Август, 2007 от lz2lps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lordross 0 #7 Отговорено 10 Август, 2007 (Редактирано) аз взех brembo max - 162mm - 85 лв. бройкатаКолега от къде ги купи? За размера така е който пише наизуст Една колежка от офиса има магазин и ми носи частите до бюрото. А по какво разбирате, че дадени дискове са менте ? Опаковка, цвят на диска ... ? Редактирано 10 Август, 2007 от lordross Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #8 Отговорено 11 Август, 2007 (Редактирано) Дам, след това, понеже са от стомана за кламери, при интезивно намаляване от 130 до 50км/ч прегравят, изкривяват се и ги изхвърляш .. взимай от по евтините - няма нищо в едни дискове-освен чугун и струговане.според мен дали са деллфи или брембо няма значение - купуваш само марка.а за делфи авточасти никога няма да си купя - буклуци от класа Редактирано 11 Август, 2007 от bobo21 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #9 Отговорено 23 Август, 2007 (Редактирано) а колко струват оригиналните дискове на хонда ??!?! 262мм които са Редактирано 23 Август, 2007 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #10 Отговорено 23 Август, 2007 а колко струват оригиналните дискове на хонда ??!?! 262мм които са280лв. единия в Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikicar #11 Отговорено 23 Август, 2007 (Редактирано) Здрасти фенове имам няколко въпроса към вас.Единият е че съм на път да си копувам за отпред спирачни дискове вентилирани........имате ли някой наблюдения към някоя марка,ориентировачна цена за брой и т.н.В един магазин ми предложиха някфи Английски май бяха не помня вече Делфи май беше марката,а цената беше 56лв за брой.................някой нещо да знае за тях.Мерси на всички поздравиУточни какво имаш предвид под вентилирани спирачни дискове ?Надупчени и нарязани или вентилирани - като модел на диска. ( има плътен диск и вентилиран диск )??????виж на http://www.adventurecar.com/categorie/present.pdfhttp://www.adventurecar.com/catalogo.tuning.bl.phpПиши какви всъщност дискове търсиш , след това мога да ти дам цените на различните видове които предлагам.Би ми било и по лесно , ако ми дадеш и данни за автомобила си ????????? Редактирано 23 Август, 2007 от nikicar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #12 Отговорено 31 Юли, 2008 Колеги да не отварям тема за вече дискутиран въпрос...Смятам да сменям дисковете отпред че при спиране от по-висока скорост имам трептене в волана а накладките са нови и гумите и джантите са ок.... както и да е дайте предложения какви дискове да сложа ... искаше ми се нещо по голямо че плановете за напред включват друг двигател, и по добре да почвам осега спирачките за да не сменям по 15 пъти..Та какво къде и колко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CHIPSI 1 #13 Отговорено 31 Юли, 2008 Аз съм с Делфи и нямам грижи с тях но накладки Делфи не се лажете да си купувате, повече от отвратителни са.Аз карам само с накладки Делфи защото са меки , цапат джантите и бързо свършват , но за сметка на това не кривят дисковете.....не знам защо си решил , че са повече от отвратителни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове