Tino 293 #1 Публикувано 8 Август, 2007 Верно горките , ама не е загубен сивика Двигателя , окачването си остана непокътнато Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #2 Отговорено 9 Август, 2007 О,туй го гледах и кофти ми стана ,ама явно са попрекалили тия рейсъри ПП пък и все някой трябва да послужи за пример за назидание... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #3 Отговорено 9 Август, 2007 Верно горките , ама не е загубен сивика Двигателя , окачването си остана непокътнато Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас ти само се излажи да го натовариш за Бургас съседа ми е митничар на пристанището баща ми се позната с други и познай как ще си остане пратката тук в Бургас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #4 Отговорено 9 Август, 2007 Верно горките , ама не е загубен сивика Двигателя , окачването си остана непокътнато Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас ти само се излажи да го натовариш за Бургас съседа ми е митничар на пристанището баща ми се позната с други и познай как ще си остане пратката тук в Бургас Ще делим тогава по братски , за да не ги обмитяваме и да ги вкарваме като д15-ки А относно темата , май наистина са прекалили сериозно , но това изобщо не ме учудва , сещате ли се в България какво ще стане , ако и простолюдието може да хвърли 20 000 лв за тунинг на сивик-а си ??? 100% съм сигурен , че ще има повече жертви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 9 Август, 2007 ноооооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ripper 0 #6 Отговорено 9 Август, 2007 Аз го познавам момчето от форума на www.turbod16.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest G_M #7 Отговорено 9 Август, 2007 Незнам какви ги дрьнка този от клип4ето но като му гледах БЛАЖНАТА усмивка докато ма4кат колата се уморих да псувам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dead man 0 #8 Отговорено 10 Август, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Bakura #9 Отговорено 10 Август, 2007 Сви ми се стомаха , като гледах сивика да го правят на кутия ... иначе сте прави , все някой трябва да послужи за назидание . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове