Jump to content
Tino

Заболя ме сърцето...

Recommended Posts

Верно горките , ама не е загубен сивика ;) Двигателя , окачването си остана непокътнато :blink: Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

О,туй го гледах и кофти ми стана ,ама явно са попрекалили тия рейсъри :hondarulez: ПП пък и все някой трябва да послужи за пример за назидание...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

Верно горките , ама не е загубен сивика :hondarulez: Двигателя , окачването си остана непокътнато :worthy: Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас :worthy:

ти само се излажи да го натовариш за Бургас съседа ми е митничар на пристанището баща ми се позната с други и познай как ще си остане пратката тук в Бургас ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно горките , ама не е загубен сивика :worthy: Двигателя , окачването си остана непокътнато ;) Дали да им звънна да ги товарат в контейнери и към Бургас ;)

ти само се излажи да го натовариш за Бургас съседа ми е митничар на пристанището баща ми се позната с други и познай как ще си остане пратката тук в Бургас ;)
:hondarulez: Ще делим тогава по братски , за да не ги обмитяваме и да ги вкарваме като д15-ки :P А относно темата , май наистина са прекалили сериозно , но това изобщо не ме учудва , сещате ли се в България какво ще стане , ако и простолюдието може да хвърли 20 000 лв за тунинг на сивик-а си ??? 100% съм сигурен , че ще има повече жертви :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го познавам момчето :) от форума на www.turbod16.com :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest G_M

Незнам какви ги дрьнка този от клип4ето но като му гледах БЛАЖНАТА усмивка докато ма4кат колата се уморих да псувам :):):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Bakura

Сви ми се стомаха , като гледах сивика да го правят на кутия ... иначе сте прави , все някой трябва да послужи за назидание .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...