Rocki 0 #1 Публикувано 8 Август, 2007 (Редактирано) Отскоро имам Д14А3 и искам да го направя малко по мощно че е 75кс възможно ли е и защо на загрял двигател ми държи около 400 оборота?Моля помогнете Редактирано 8 Август, 2007 от Rocki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 8 Август, 2007 Отскоро имам Д14А3 и искам да го направя малко по мощно че е 75кс възможно ли е и защо на загрял двигател ми държи около 400 оборота?Моля помогнетеколата можеш да я направиш по екичка , но за това има доста писано вече сигурен ли си че са 400 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 8 Август, 2007 колега моят е D14A4 и като запаля колата оборотите се вдигат на около 1900-2000 и малко по малко падат но не повече от 900-1000 в крайно загряло положение на двигателя. незнам дали ще съм ти от полза но на старата кола на брат ми (нисан ако има значение) смукача, който си е автоматичен както и на мойта и на твойта се беше прецакал нещо и като твойта държеше много ниски обороти. даже се е случвало спираме на светофар и тя гасне.. та смениха му смукача, беше си намерил от няква морга, някакво нагласяне му направиха (на жилото на газта ако не се лъжа) и всичко си дойде на мястотомен ако питаш иди при майстора той ще каже най-добре надявам се да съм помогнал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #4 Отговорено 8 Август, 2007 75-90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #5 Отговорено 8 Август, 2007 Това с ниските обороти е често срещано при хонда. Проблема е или в TPS или в RACV, или в мръсотия по дросела. Иди на майстор ако не се оправи. При мен се оправи от самосебеси (е аз барах жилото в домашни условия). За мощност това до 90кс е добро начало, после, всмукателни колектори и изпускателни.... Ето така изглежда моята d14 или като на Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blockhead 0 #6 Отговорено 9 Август, 2007 75->90 Какъв приблизително би бил бюджета за суап на колекторите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 9 Август, 2007 според зависи Мен ми излезе към 400лв. Това за колекторите, интейк кита и гарнитурите. Иначе от 75 до 90 е точно 6 лв от бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rocki 0 #8 Отговорено 16 Август, 2007 Благодаря колеги много ми помогнахте.Но къде се намира Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1674 #9 Отговорено 16 Август, 2007 Колега, а ти от къде си, че в профила ти няма данни А иначе, Бултрако - гр. София, бул.Братя Бъкстон 40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове