Jump to content
Guest pistra

помощ!

Recommended Posts

Guest pistra

Влезнах в гьол достатъчно дълбок за хондата че да спе и да почне да пуши от всякъде... :blink: ...но това както и да е после като се прибрах и колата изсъхна и запали. се получи следния проблем като запали и форсирам над 1600 оборота е добре, но падне ли под 1500 оборота обортомера пада ряско на нулата и почва едно пукане и ходене по мъките на тоя двигател на 100 200 оборота... а на бензин само пали колкото и да натискаш газта стига до 2500 оборота и пада пак на 0 :D ... какъв е точно проблема защото чух вече мн версии...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Влязла е вода някъде и още е там най-вероятно, иде ми на ум делкото, свали го ако още не си, и го отвори и изчисти прецизно с чист СПИРТ, не с друго. Мини и кабелите и лулите с напоена в спирт марля, може да ти се губи искрата някъде, Развий свещите и виж дали електродите са с бледо керемиден цвят каквито трябва да са. За друго не се сещам, пищи обезателно от къде е проблема като го разрешиш :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pistra

делкото и кабелите сам ги изчистил хубаво от водата... ....ама ми казаха че може да се е прецакал датчика за оборотите на коляновия вал... ... а други които са имали горе долу същия проблем на микра ми казват че някъде ми е влезнала вода и окъсява. когато падне под 1500 оборота и генератора не може да захрани мн добре окъсяването прецаква нещата и ми гасне колата... ...това е логична версия... ...но въпроса е трябва ли да сменям цялото делко или датчика за оборотите и дали мога да ги премеря дали работят както трябва... благодаря предварително!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...