Jump to content
Guest Stancho

Спортен въздушен филтър

Recommended Posts

Guest Stancho

Искам да попитам вярно ли е тва че като се сложи спортен въздушен филтър и колата става доста по шумна.. ама неприятно шумна. аз съм чувал че при по високи обороти звука е готин и се получава малко свистене което предполагам ще е якичко. но да речем на място като стои моята си мърка съвсем тихичко и това много ме радва. не искам като стои на едно място и да бръмчи силно...май малко LAME ми е въпроса ама все от някаде се почва ;);););)п.с. тва което сега ще питам ми се струва доста нелогично странно и нз още как да го нарека.. като си смените маслото по шумен ли ви става двигателя :D:blink:

Редактирано от Stancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

Аз съм със спортен филтър, и при ниски обороти не може да се чуе даже, но като я настъпиш.... започва да звучи доста приятно. А след смяна на маслото, е възможно да се промени и шума от двигателя, но трябва да си го познаваш за да усетиш разликата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stancho

vex 10х

уж логично да е така ама аз да попитам че да не стане така да дам 100-150лв за филтър пък после да го махам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

При плавно подаване на газ колата си звучи все едно е със стандартен филтър дори до към 4000rpm. Но звука е съвсем различен ако си отпуснеш кракът...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

абе вие май всички говорите за външен филтър,а има и такива в оригиналната кутия.те са тихи и не по-спънати

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

prelude

"не по спънати" ще рече че пак имат същия ефект ( то не че е кой знае колко голям де) ама са по тихи така ли. можеш ли да дадеш малко повече инфо че сега се чудя оригинален ли да си сложа че този е за смяна или нещо спортен :blink:

Редактирано от Stancho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз имам в кутията К&Н и съм си доволен вадиш переш и обратно звука си е тих и при по рязко даване на газ се усеща филтъра... макар и не толкова осезателно... външния може би повече ще се усети, щото смуче директно въздух ... пък мойта е пълна с резонаторни кутии :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако искаш да провериш как ще ти звучи колата със външен филтър махни резонансната кутия дето държи тръбата и ще разбереш :hondarulez: .Звука не идва от самия филтър , а от промените по intake-а !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря на всички за мнениятаа някой може ли да ми каже ориентировъчна цена на тези които се слагат в кутията(кадето си е нормалния филтър). може би такъв ще си взема ако не е много скъп. ако ли не - за сега обикновено филтърче :hondarulez: 10х за инфото :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...