Dead man 0 #1 Публикувано 5 Август, 2007 (Редактирано) http://fishki.net/comment.php?id=20293Красота..... Редактирано 5 Август, 2007 от Dead man Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #2 Отговорено 5 Август, 2007 Шибана работа не виждам никакъв смисъл в това преобразяване.НЕ МЕ КЕФИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #3 Отговорено 5 Август, 2007 отначало помислих че тва "красота" става дума за първите няколко снимки както си е оригиналнаама като се замисля повече си ме кефи отначало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedy gonzales #4 Отговорено 5 Август, 2007 АБСОЛЮТНО СТЕ ПРАВИ ОРИГИНАЛА СИ Е ПО КРАСИВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #5 Отговорено 5 Август, 2007 Красотата е на 1вите 2-3 снимки надолу е за (тунинга) иначе сърцевината ПП: Мисля, че този линк го има поне да 10 места в форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #6 Отговорено 5 Август, 2007 аз пък мисля ,4е колата е уникална и може да заблуди доста хора ,4е кара6 Ферари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #7 Отговорено 6 Август, 2007 Много труд хвърлен на вятъра бих казал а и първо търсете после поствайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #8 Отговорено 6 Август, 2007 Абе и мен да ви кажа чесно почече ми харесваше оригинала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове