Jump to content
Guest Hronos

Честита нова Хонда на Магнум.

Recommended Posts

Guest Hronos

Иво честита нова Хонда.Да я гледаш като добър стопанин.С това се уби всичко детско в мен,но "Човек е толкова голям колкото големи са мечтите му".Вече само ще си мечтая.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Eее ИВО ЧЕСТИТО!!!! :D С здраве да я караш и много щастливи моменти с нея.Обаче незнам какъв модел е сподели ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Абе остави човека да се похвали сам де :D ееее... отне му тази тръпка ;) Както и да е, ако това ше е официалната тема за честитки на Магнум - така да е :D Честита и от мен! Лелееее ураааа купоооннн :D:D;) Само да не почерпиш ей ... няма да викам за хонда следвашия път на Ф1! ;) П.С> Понеже сме почти комшии, бате, ще дадеш ли едно кръгче утре с нея?! ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

П.С> Понеже сме почти комшии, бате, ще дадеш ли едно кръгче утре с нея?!

Мерси момчета, още не мога да се успокоя, ако не се бях контузил ръката, сега щях да съм някъде по планините да пиля завоите!Ще почерпя ще дам по едно кръгче ама само да не ми я счупите, че още не съм и се нарадвал!А то нарадване май няма - Хронос се опита да ме заблуди, и себе си да заблуди, че вече и се е нарадвал :Dhttp://www.hondabg.com/photos/meeting_2004...ta/P8220127.jpgТова е най-добрата снимка досега но очаквайте скоро по-добри :D))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Абре MAGNUM, раздуй за новата машина - та да знаем за какво честитим уе :D:D ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Надали ще има липса от тръпка с колата.

Абе остави човека да се похвали сам де  ееее... отне му тази тръпка

Не е красиво човек сам да се хвали,така съм научен и винаги като знам нещо за някой аз го хваля.Sorry все пак ако съм сгрешил.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Честито и от мен със здраве да си я караш и много безаварийни километри с нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beast

АРЕЕЕЕ чЕСТИТО БАТКА С ЗДРАВЕ ДА СИ Я КАРАШ И ДА Е ПОЛЕЕШ ДА НЕ СЕ РАЗВАЛЯНЕ чЕ щЕ СЕ РАЗВАЛИ АМА :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Не е красиво човек сам да се хвали,така съм научен и винаги като знам нещо за някой аз го хваля.

Да има за какво да се хвалим! Пожелавам на всеки да се хвали поне веднъж месечно във форума!Иначе и аз не обичам да се хваля, особено пък докато не беше ясно всичко, на никой не съм казал. И на гаджето още не съм казал, че днес не можах да я измия - искам утре да я шашна и да ахне!И тя само ми се чуди що съм така ухилен и отнесен днес, ама аз и казвам, че съм влюбен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mba

честито, братле. чудихме се защо сдаде телевизора,а то имало защо. със здраве да си го караш.

Редактирано от mba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest I-style

Много безаварийни километри! Със здраве да я караш и да не забравиш да почерпиш:D))))))и умната/ в краен случай може и русата/ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Приятно и безаварийно каране на новата машинка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Честито колега безаварийни и щастливи километри ти пожелавам радвам се че си избрал любимият ми модел на ХОНДА.п.п:А колкото до мойта нова придобивка можеш да видиш снимките на Варненската среща червения CRX с надписите на вратите.

Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Аре честито! Да знаеш , че ти завиждам! Благородна завист е ама ....Да я спукаш от каране! И да внимаваш докато и свикнеш нищо , че е невероятна. Можеш да се пробваш с новата придобивка на едно тигелче с мен! :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Честито и от мен :D сега много важна процедура трябва да спазиш Honda-та трябва да се изчука от вътре за да не се налага да я изчукваш отвън :D а за теб знам че не е проблем там в студ. град :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Много добре изглежда колата Магнум :D Честита да ти е и със здраве да я караш :D Много е яка! :D Е като се видим някой път, ше ме повозиш да я видя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

сега много важна процедура трябва да спазиш Honda-та трябва да се изчука от вътре за да не се налага да я изчукваш отвън  а за теб знам че не е проблем там в студ. град 

Ти затова ли имаш одеало отзад в багажника? :DМагнум, честит да ти е толкова време бленуваният CRX, да го скъсаш от ръчкане и дано да няма посещения на бокса по тенекиджийски въпроси. :D :D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Еййй-й-й... чак и на мен ми олекна :D Страшно много се радвам за теб :D:D и ти желая безброй щастливи мигове ;):D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Честито приятелю. Знам колко много искаше точно тая кола, знам и какво ти костваше, за това сега и се РАДВАЙ колкото и както можеш и искаш :D Честитка, и си обещал и мен да черпиш 1 кръгче :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Честито :D Карай си я с кеф :D Не забравяй веднага да поръчаш централна конзола от бял орех :D;) И над 240 км/ч не я мъчи че има няква вибрация,която обаче изчезва след 280км/ч :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

И над 240 км/ч не я мъчи че има няква вибрация,която обаче изчезва след 280км/ч :

Oправихме го този проблем - кабела на антирадара създава много мощно магнитно поле, което резонира със страничните огледала при тази скорост :DМерси на всички за пожеланията, ще почерпя обещавам. Само кръгче не знам дали ще ми се откъсне, вече много я ревнувам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Айде , тази вечер всички сме при Иво на черпене :D:DПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Айде , тази вечер всички сме при Иво на черпене

елате повече! :D;););):D:D;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Евала батка :D Беше си я харесал тази кола и си изпълни мерака да я притежаваш :D:D Честито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Честито, Иво!!ама много искренни пожелания и от мен за безаварийно препускане и много нови и щастливи спомени да натрупаш с тази кола:D еех , ама да си призная и аз ти завиждам благородно.. мечта ми е такава кола... :D радвам се! :D

Редактирано от blackmary

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

мдаааааа, несте малко тези на които Ви завиждаме...... ама и ние сме много :D Магнумееее, честито и от мен..... да видим аз дали някой ден ще я осъществя и аз тая мечта.Да си се радвате взаимно и то МНОООООГО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Ейй, всички за доволни освен мен ! такмо ти късах телевизорчето с тойотката и ти си взе този зъл CRX. Сега и аз трябва да сменям колата заради теб ! :D Е, желая ти скоро да не почувстваш желание да я смениш с друга ! На добър път !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

след като хронос реши да си продава хондата ми стана гадно че CRXнамаляват но добре се получи че остана в клуба.Та: да ти е честита и си я карай със здраве . CRX- води до престрастяване. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

CRX- води до престрастяване. 

Си ар екс първа генерация ме подтикна към Хонда !Преди това само им се кефех на вид но не бях карал хонда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blackmary

Си ар екс първа генерация ме подтикна към Хонда !Преди това само им се кефех на вид но не бях карал хонда!

еех мойта мила колица има заслуга за увеличаване на клуба с доста членове.. и все пак искам като на иво!! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

честито със закъснение и от мен - всъщност едва ли много съм закъснял,та да ти е омръзнала вече :P:D ЯКА РЪЧКА!!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Само кръгче не знам дали ще ми се откъсне, вече много я ревнувам!

На мен ми обеща, още преди да я вземеш ей :D :D Ревнивецо, не бъди такава циция :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet
:D Чак сега влизам - ...Железна!!! Предполагам е поддържана страхотно от Hronos- добре си се насочил към продавач :P Пожелавам това на всеки съклубар-само за по-готена да заменя свойта Хонда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

И над 240 км/ч не я мъчи че има няква вибрация,която обаче изчезва след 280км/ч :D

:P Ха ха ха ха-много яко :D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

Еее - ЧЕСТИТО и от мен !Като бивш собственик на CRX 1gen + 2gen мога да ти гарантирам loaaaads of funnnnnnnn - АМИН :D:D:P !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

По-добре късно,отколкото по-късно... :D !Честито и от мен братле!Да си я караш със здраве и да не видиш сервиз.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest speedfan

ехххх кога ли някои ден ще се сбъдне и моята мечта да карам такава кола :rolleyes: ЧЕСТИТО и от мен и много каране да видите заедно :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx

честито и от мен, макар и малко късно!! снощи я видях пред фактор-а на раковска и се изкефих много. чак сега разбрах че това е новата ти придобивка. много се изкефих за тебе. наистина честито :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

снощи я видях пред фактор-а на раковска и се изкефих много

тц, снощи беше пред СТРОЕ}|{A в Студ.Гард :ppp и правихме :unsure::punk::lol::D:rolleyes: ...оопс сори ;)Иво, още 1 път честито от мен и от цялата компания снощи :D Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...